Анатомія людини. Т. 1. Вигляд. 6-ті. (укр. мовою) 40197

Паперова книга
40197
Анатомія людини. Т. 1. Вигляд. 6-ті. (укр. мовою) - фото 1
476
2 людини

Все про “Анатомія людини. Т. 1. Вигляд. 6-ті. (укр. мовою)”

Від видавця

У першому томі підручника подано сучасні дані про будову клітин і тканин. Дано характеристику органів, систем і апаратів органів. Описані основні етапи розвитку людини в онтогенезі, особливості будови, росту і розвитку організму. Детально описана функціональна анатомія кісток скелета, їх з'єднання єднань та м'язової системи людини. Наведена коротка характеристика кровопостачання, відтоку крові і лімфи від цих анатомічних структур та їх іннервації. Допоможуть у кращому засвоєнні матеріалу зведені таблиці. В кінці кожного розділу підручника є питання для повторення і самоконтролю, які дозволяють краще зрозуміти прочитане. Усі анатомічні терміни подані українською і латинською мовами і відповідають Міжнародній анатомічній номенклатурі (Сан-Пауло, 1997) — українському стандарту (Київ, 2001).

Підручник призначений для студентів та викладачів вищих медичних навчальних закладів IV рівня акредитації, складений за кредитно-модульним принципом відповідно до вимог Болонського процесу.


Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих медичних навчальних закладів IV рывня акредитації (лист № 1/11-12044 від 29.07.2014 р.)

Анотація

Анатомія людини. Т. 1. Вигляд. 6-ті. (укр. мовою)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника