Медична хімія: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / В. П. Музиченко, Д. Д. Луцевич, Л. П. Яворська; за ред. Б. С. Зіменковського. — 2-ге вид., переробл. і допов. 39949

Паперова книга
39949
Медична хімія: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / В. П. Музиченко, Д. Д. Луцевич, Л. П. Яворська; за ред. Б. С. Зіменковського. — 2-ге вид., переробл. і допов. - фото 1
250

Все про “Медична хімія: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / В. П. Музиченко, Д. Д. Луцевич, Л. П. Яворська; за ред. Б. С. Зіменковського. — 2-ге вид., переробл. і допов.”

Від видавця

У підручнику на основі сучасних наукових досягнення висвітлено предмет і завдання медичної хімії, її теоретичні та практичні положення. Складається з трьох частин. У першій частині викладено теоретичні основи загальної хімії, зокрема вчення пр розчини, поняття, класифікацію та фізико-хімічні параметри генних і біогенних елементів, роль макро - і мікроорганізмів у житті організму. У другій частині розглядаються питання біофізичної та колоїдної хімії. Значно увагу приділено фізико-хімічним властивостям колоїдних розчінів, високомолекулярних сполук, біополі мерів. У третій частині описано основні теоретичні положення хімії біоорганічних сполук. У підручнику після кожного розділу наводяться контрольні запитання і завдання, тести. У кінці подано предметний покажчик.


Для студентів і викладачів вищих медичичних навчальних закладів I—III рівнів акредитації

Анотація

Медична хімія: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / В. П. Музиченко, Д. Д. Луцевич, Л. П. Яворська; за ред. Б. С. Зіменковського. — 2-ге вид., переробл. і допов.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Біологічна і біоорганічна хімія у 2 книгах. Книга 1. Біоорганічна хімія. Підручник. 3-є видання
254403
Володимир МузиченкоГанна СироваБорис ЗіменковськийІрина Ніженковська
492 ₴
Біологічна і біоорганічна хімія у 2 книгах. Книга 2. Біологічна хімія. Підручник. 3-є видання
254415
Юрій ГубськийІрина Ніженковська
984 ₴
Біологія в 3-х томах (комплект т. 1,т 2,т 3) вид.
3668
Деннис ТейлорНайджел ГринУилф Стаут
2'700 ₴