Латинсько-український тлумачний словник клінічних термінів (ВНЗ IV р. а.) / О. М. Бєляєва 39945

Паперова книга
39945
Латинсько-український тлумачний словник клінічних термінів (ВНЗ IV р. а.) / О. М. Бєляєва - фото 1
286

Все про “Латинсько-український тлумачний словник клінічних термінів (ВНЗ IV р. а.) / О. М. Бєляєва”

Від видавця

До реєстру словника включено латинські назви функціональних і патологічних станів, процесів, явищ, морфологічних змін органів і тканин, методів діагностики й лікування, поширені у галузевих стандартах, науковій та навчальній медичній літературі. З метою продемонструвати системність клінічної термінології показано парадигматичні зв'язки між окремими термінами.


Для полегшення користування словником наведено елементарні відомості з фонетики і граматики латинської мови. Словник містить три додатки, в яких представлено латинські give, уживані в професійному медичному дискурсі, науковому і публіцистичному мовленні, а також поширені латинські give та їх скорочення, що використовуються в англомовній спеціальній літературі. Наприкінці словника подано покажчик термінів з ономастичним компонентом.


Для студентів вишцх медичних навчальних закладів. Може бути корисним також викладачам, аспірантам, лікарям різних спеціальностей, у тому числі лікарям-стоматологам, й усім, хто цікавиться міжнародною медичною термінологією.

Анотація

Латинсько-український тлумачний словник клінічних термінів (ВНЗ IV р. а.) / О. М. Бєляєва

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари