Інфекційні хвороби: підручник (ВНЗ ІV ур. а.) / під ред. О. А. Голубовської 39942

Паперова книга
39942
Інфекційні хвороби: підручник (ВНЗ ІV ур. а.) / під ред. О. А. Голубовської - фото 1
340
1 людина

Все про “Інфекційні хвороби: підручник (ВНЗ ІV ур. а.) / під ред. О. А. Голубовської”

Від видавця

У підручнику викладено сучасні уявлення про найбільш поширених інфекційно-запальних захворюваннях­них та паразитарних хворобах. Особливу увагу приділено захворювань, які зустрічаються на тер­риторії України; хвороб, що становлять значну світову небезпеку і підлягає ре­гуляции Міжнародними медико-санітарними правилами 2005 року; інфекційних та паразитар­ним захворювань, які можуть бути завезені на територію нашої країни і становлять проблему медицини подорожей і тропічної медицини. Висвітлено загальні питання інфектології, принципи класифікації інфекційних хвороб, їх діагностики, лікування і профілактики, в тому числі імунопрофілактики.


При підготовці підручника використані сучасні матеріали і рекомендації ВООЗ, публи­ції провідних зарубіжних фахівців. Класифікація інфекційних та паразитарних захворювань­ний наведено відповідно до Міжнародної класифікації хвороб 10-го перегляду. Мето­ди діагностики, лікування і профілактики викладено на підставі діючих міжнародних рекомендацій і консенсусів. Наданий матеріал повністю адаптований до змісту тематичних модулів затверджених типових програм навчальної дисципліни "Інфекційні бо­хвороби" для додипломної підготовки фахівців за спеціальностями "Лікувальна справа", "Педиат­рія", "Медико-профілактична справа", "Стоматологія", "Медична психологія".


Усі розділи підручника містять основні положення, питання і тести для самопідготовки відповідно до вимог сучасного навчального напряму — кредитно-модульної системи організації­організації навчального процесу. У книзі представлені кольорові ілюстрації. Більшість анатомічних термінів викладено відповідно до Міжнародної анатомічної номенклатури, затвердженої IV съез­будинок анатомів, гистологов, ембріологів і топографоанатомів України.


Для студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів IV рівня аккрі­дитации, лікарів-інтернів та курсантів факультетів післядипломної освіти, а також сімейних лікарів, фахівців з медицини невідкладних станів, лікарів-інфекціоністів.

Анотація

Інфекційні хвороби: підручник (ВНЗ ІV ур. а.) / під ред. О. А. Голубовської

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Основи діагностики та лікування ревматичних захворювань
264645
Лариса ЖуравльоваМарія ОлійникЮлія СікалоВолодимир Федоров
380 ₴
Хронічна хвороба нирок
8372
Валерий Пилотович
650 ₴
Респіраторний дистрес у новонароджених
42670
С. Иванов, И. Мельне, С. Нефедов, К. Шведов, Д. Шибков
710 ₴
Внутрішні хвороби. Лабораторна та інструментальна діагностика захворювань внутрішніх органів.
32370
Андрей СтрутынскийГригорий Ройтберг
2'510 ₴
Заболевания межпозвонковых дисков
189571
Юрген Кремер
3'600 ₴