Секрети розвитку. Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління 39800

Паперова книга
39800
Секрети розвитку. Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління - фото 1
296370 ₴
4 людини
Купити

Все про “Секрети розвитку. Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління”

Від видавця

Про що книга «Секрети розвитку: Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління»

 

Успіх підприємницької діяльності в сучасних умовах все зростаючої конкуренції багато в чому залежить від динамічного і планомірного розвитку організації. Нова книга К. Рятова, автора монографії «Функціональний менеджмент: Як з хаосу створити порядок, подолати невизначеність і досягти успіху» (М.: Альпіна Паблішер, 2014), пропонує науково обґрунтований підхід до проблеми розвитку і руйнує деякі поширені міфи, що існують у цій галузі.

 

Докладний аналіз структурно-функціональної моделі організацій, людського фактора, складових інноваційного та системного розвитку, підкріплений конкретними прикладами і рекомендаціями, що робить книгу незамінним помічником для всіх, хто хоче домогтися успіху в бізнесі.

 

Видання адресоване підприємцям, менеджерам, а також викладачам і студентам економічних вузів, слухачам бізнес-шкіл, фахівцям, які займаються розвитком своїх компаній.

 

Чому книга «Секрети розвитку: Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління» гідна прочитання

 

Для того щоб управляти знаннями у власній компанії, потрібно насамперед знати, які знання потрібні вам у першу чергу. Це золоте правило К. Рятов обводить в жирну рамку. А вже потім починається структурування тієї бази знань, без якої неможливо рухатися вперед. Поповнення бази новітньої інформацією, згідно інноваційним технологіям та інструментам, є безперервним процесом, тому, стверджує автор, його важливо запустити якомога раніше. Як працювати з такою базою, як її збагачувати, чим вимірювати розвиток і як воно пов'язане з головною стратегією компанією — це лише деякі питання, які Рятов піднімає в своїй книзі.

 

Для кого ця книга

 

Буде цікава підприємцям і менеджерам, викладачам і студентам університетів, слухачам бізнес-шкіл за програмами MBA і DBA, а також усім, хто займається розвитком своїх організацій.

 

Хто автор

 

Кадирбай Рятов — керуючий партнер консалтингової компанії Supremum (Алма-Ата), експерт в області стратегічного і операційного менеджменту, здійснює концептуалізацію та поширення досвіду масштабних організаційних змін, спрямованих на підвищення результативності та ефективності організацій. Випускник математичного факультету КазГУ, вивчав менеджмент в McColl School of Business (Charlotte, NC, USA), автор численних статей в казахстанських виданнях «Капітал» і «Бізнес Life».

Анотація

Секрети розвитку. Як, чергуючи інновації та системні зміни, розвивати лідерство і управління

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Think and grow rich (Illustrated)
256332
Napoleon Hill
345 ₴
Рік, коли я казала «ТАК»
268251
Шонда Раймс
343 ₴350 ₴
Мета здається недосяжною, поки вона не досягнута. Мотивація для мрійників і творців
32247
Петрас Росс, Петрас Катрин
360 ₴
50 рад з нематеріальної мотивації
39216
Светлана Иванова
370 ₴
Думай и богатей. Самый богатый человек в Вавилоне
256426
Наполеон ХиллДжордж Клейсон
375 ₴
PRO партнерство. Як налагодити відносини в спільному бізнесі
265507
Катерина КовальчукПетро Синєгуб
380 ₴