І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми у сім'ї 39793

Паперова книга
39793
І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми у сімї - фото 1
370
6 людей
Купити

Все про “І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми у сім'ї”

Від видавця

Про що книга «І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми в сім'ї»

Книга норвезького психолога Елізабет Герхардсен присвячена непростим відносинам братів і сестер в сім'ї. Автор розглядає добре знайомі багатьом проблеми дитячої ревнощів і конкуренції за увагу батьків, важкі конфлікти на тлі дорослішання, ненависть до молодших, яким, з погляду старших, завжди дістається все найкраще: ласощі, іграшки, подарунки, не кажучи вже про безмежну любов мами і тата. Наводячи приклади з власної 25-річної практики надання психологічної допомоги дітям, підліткам та їх батькам, підтверджуючи свої висновки результатами найбільш об'єктивних сучасних досліджень, Елізабет Герхардсен дає читачам прості і мудрі поради про те, як вести себе з дітьми, щоб вони не конфліктували, а росли добрими і дружніми, вчилися захищати і підтримувати один одного. У простій і довірчій манері автор розповідає про те, як правильно формувати здорову атмосферу в сім'ї, згладжувати вже існуючі конфлікти і не допускати розвитку нових. 

Чому книга «І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми в сім'ї» гідна прочитання

  • Вона допоможе краще зрозуміти почуття дітей, у яких з'являється молодший брат або сестра: в книзі описано всі найбільш типові дитячі реакції та поради, як батькам краще вести себе при виникненні тих чи інших проблем;
  • батькам, які самі від себе не очікували, що з появою немовляти стануть настільки дратівливі або полюблять одного з дітей сильніше, поради автора допоможуть розібратися зі своїми почуттями та зрозуміти, що їм робити;
  • завдяки прикладам, наведеним у книзі, ви зрозумієте, що труднощі такого плану — досить поширене явище і впоратися з ними цілком по силам, якщо ви дійсно зацікавлені.

Для кого ця книга

Вона адресована батькам, вихователям і психологів.

Хто автор

Елізабет Герхардсен — норвезька психолог, фахівець в області клінічної дитячої та підліткової психології. Більше 25 років консультує дітей та батьків у школах, дитячих клініках і лікарнях, читає лекції і допомагає своїм пацієнтам справитися зі складними психологічними проблемами, а колегам — підвищити професійний рівень.

Анотація

І більше не бийся! Як уникнути ревнощів між дітьми у сім'ї

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника