В активному пошуку 39772

Паперова книга
39772
В активному пошуку - фото 1
580
1 людина
Купити

Все про “В активному пошуку”

Від видавця

Веселе і глибоке дослідження радощів і мук сучасної коханні, написане одним із самих популярних і яскравих коміків нашого часу.

 

Рано чи пізно всі ми вирушаємо в дорогу в надії знайти свою любов. Ми знайомимося з людьми, зустрічаємося з ними, починаємо і закінчуємо відносини, намагаючись відшукати того, з ким нас зв'яжуть глибокі почуття. У наш час така поведінка здається нормальним, але ще кілька десятків років тому було прийнято вести себе по-іншому. Сьогодні у самотніх людей можливостей знайти свою людину більше, ніж будь-коли в історії. Завдяки технічному прогресу в нашому розпорядженні виявилися фантастичні інструменти вибору підходящих варіантів і зв'язку з ними. Так чому ж навколо нас стільки нещасних людей?

 

Деякі наші проблеми виникли зовсім недавно. «Чому цей хлопець послав мені смайлик із зображенням піци?» «Чи потрібно мені запрошувати на побачення дівчину, яка в якості своєї улюбленої закуски назвала крекери Combos? Combos?!» «Моя дівчина тільки що отримала повідомлення від чувака по імені Натан. Що за Натан? Може, він їй свою фотографію прислав? Напевно, варто подивитися?»

Але зміни в особистому житті не можна пояснити лише технічним прогресом. За короткий час радикальним чином змінилася вся процедура пошуку свого щастя. Кілька десятиліть тому бажаною метою був пристойний чоловік, який жив неподалік. Батьки знайомилися і, прийшовши до висновку, що ніхто з них не схожий на вбивцю, влаштовували своїм дітям весілля, незабаром після якої у них з'являвся дитина — зазвичай перш, ніж їм виповнювалося за двадцять чотири роки. Сьогодні люди одружуються набагато пізніше, ніж раніше, і витрачають роки життя на рішення складної задачі з пошуку ідеальної пари — спорідненої душі.

 

Багато років Азіз Ансарі жартував на тему сучасної любові, але в разі своєї нової книги вирішив не обмежуватися лише жартами. Він об'єднався з Еріком Клиненбергом, соціологом з Нью-Йоркського університету, і вони розробили серйозний дослідницький проект, в рамках якого провели сотні інтерв'ю та фокус-груп у різних точках планети: від Токіо і Буенос-Айреса до американської Вичиты. Вони проаналізували поведінкові дані опитування, а також створили свій власний форум для онлайн-досліджень, де користувачі залишили тисячі повідомлень. І, нарешті, поспілкувалися з провідними психологами і соціологами світу. Результат їх роботи не схожий ні на одну психологічну або гумористичну книгу з бачених нами раніше.

 

У цій книзі Ансарі поєднує свою не визнає жодних авторитетів почуття гумору з самими сучасними даними соціальних наук, даючи нам можливість відправитися в незабутню подорож по світу сучасної любові.

 

Для кого ця книга

 

Для всіх, хто хоче дізнатися більше про сучасних відносинах і любові, але не любить нудні дослідження.

Анотація

В активному пошуку

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Магія ранку для письменників. Як писати краще і заробляти більше
112922
Хэл ЭлродХонори КордерСтив Скотт
448 ₴560 ₴
Отношения, которые работают. Руководство для пар, где оба партнера делают карьеру
141185
Дженнифер Петрильери
448 ₴560 ₴
Магия утра для финансовой свободы. Как заложить основы счастливой и богатой жизни
153359
Хэл Элрод, Дэвид Осборн
570 ₴
Тень как ресурс
153383
Александр СавкинЮлия Тертышная
570 ₴
Без усилий. Пусть главное станет проще
181274
Грег МакКеон
542 ₴570 ₴
Магія ранку для закоханих. Як знайти і утримати любов і пристрасть (тв)
112921
Хэл ЭлродХонори КордерСтейси и Пол Мартино
464 ₴580 ₴
Гори, но не сгорай.  Как пойти ва-банк, добиться успеха и наслаждаться жизнью без баланса
140547
Стив МагнессБрэд Сталберг
464 ₴580 ₴
Промывка мозга. Программа для ясного мышления, укрепления отношений с людьми и развития полезных привычек
150694
Дэвид ПерлмуттерОстин Перлмуттер
580 ₴
Из депрессии. Выход рядом
173768
Максимова Анастасия
464 ₴580 ₴