НАМАЛЮЙ-КА (2-3 року) (з наклейками)

Паперова книга
39730
НАМАЛЮЙ-КА (2-3 року) (з наклейками) - фото 1

Все про “НАМАЛЮЙ-КА (2-3 року) (з наклейками)”

Від видавця

Автор книг цієї серії – Земцова Ольга Миколаївна, кандидат педагогічних наук, керівник Центру дошкільного розвитку і виховання дітей. Мета розробленої автором методики – комплексний розвиток дитини з урахуванням вимог сучасної дошкільної освіти. Методика О. Н. Земцова формує у дітей не тільки систему знань, але і позитивне ставлення до навчання, впевненість у своїх силах і націленість на результат.


Все, що потрібно дізнатися дитині в дошкільному віці, ви знайдете в новій серії книжок з наклейками. Матеріал подано в ігровій формі, що дозволить дитині досягти успіху. Книги «Намалюй-но!» допоможуть розвинути моторику рук, навчать обводити по пунктирних лініях малюнки та візерунки, штриховані малюнки, домальовувати й розфарбовувати картинки, а також підготують руку до листа – дитина буде обводити по пунктирних лініях елементи букв і візерунки в лінійках.


Завдання з наклейками будуть корисні для розвитку дрібної моторики, уяви та уваги. Рекомендується для занять із дітьми у дитячому садку і вдома.

Анотація

НАМАЛЮЙ-КА (2-3 року) (з наклейками)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника