Самовчитель. Китайська мова для початківців. 2-е видання + CD 39374

Паперова книга
39374
Самовчитель. Китайська мова для початківців. 2-е видання + CD - фото 1
257
4 людини

Все про “Самовчитель. Китайська мова для початківців. 2-е видання + CD”

Від видавця

Мовою XX століття був, безумовно, англійська. Мовою XXI століття стане китайський. Знання китайської мови дозволить вам вести переговори, вивчати культуру та просто подорожувати по країні, де зародилася одна з найбільших цивілізацій.


Підручник, який ви тримаєте в руках, складається з уроків, де докладно викладені основи китайської мови, детально описано багато його нюанси і тонкощі. Фонетичний матеріал дає можливість опрацювати найскладніші аспекти вимови, в ієрогліфічних розділах ви знайдете докладну етимологію графем, познайомитеся зі всіма варіантами їх написання. В основі нової лексики й граматики лежить матеріал, що вже вивчений на попередніх уроках, що значно спрощує його засвоєння. Кожен урок має завданнями, вправами і прописами, що дозволяють закріпити досліджуваний матеріал, задіявши різні аспекти пам'яті. Крім того, до книги додається компакт-диск, озвучений носієм мови. Він допоможе вам опанувати китайським вимовою, настільки незвичним для нашого вуха, адже, як відомо, в китайській мові від інтонації часто залежить сенс слова або цілої фрази.


Автор підручника Мілена Карлова багато років дає приватні уроки китайської. Свої знання, засновані на серйозних наукових працях і довгої практиці, вона облекла в легку і зручну для навчання форму, завдяки чому китайська мова тепер доступний кожному!

 

Зміст Переглянути

Анотація

Самовчитель. Китайська мова для початківців. 2-е видання + CD

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари