Бізнес по-російськи і по-жіночому. Правдива історія виживання і успіху. 38504

Паперова книга
38504
Бізнес по-російськи і по-жіночому. Правдива історія виживання і успіху. - фото 1
105

Все про “Бізнес по-російськи і по-жіночому. Правдива історія виживання і успіху.”

Від видавця

Книга Жанни Мартинової «Бізнес по-російськи і по-жіночому»  - жахливо правдива розповідь про виживання і успіх бізнесу, творцем якого є сам автор.


чи Можливий в Росії бізнес без відкатів, хабарів, адміністративного ресурсу? Чи можна організувати міжнародну торгівлю маркетинговими послугами за межами МКАД? Не пізно вплутуватися в підприємництво в 37 років? Чи Реально в поодинці справлятися з масштабним «закошмариванием» бізнесу? Відповіді - в книзі.


НА відміну від багатьох навчальних посібників по бізнесу автор наводить приклади і дає рекомендації, виходячи з власних життєвих ситуацій, з якими не тільки впорався, але і став в 2011 році Лауреатом міжнародного конкурсу "Підприємець року», а також неодноразово виводив свою компанію «VVS» до ТОР-10 кращих дослідницьких фірм Росії. 


Сам автор називає книгу «повним набором типових помилок управління і оригінальних прийомів щодо їх виправлення». До явних достоїнств книги відносяться відмінний літературна мова, яскраві та запам'ятовуються висновки-поради, а також гумор, з яким значно легше вести бізнес по-російськи і по-жіночому. 


Вже в перші дні виходу в світ книжка наробила багато шуму. Учасникам десятої ювілейної конференції «Підприємець року» в Росії не вистачило примірників анкет, щоб брати участь у конкурсі на володіння першими примірниками книги.

Анотація

Бізнес по-російськи і по-жіночому. Правдива історія виживання і успіху.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника