Джоел: і знову про програмування 3842

Паперова книга
3842
Джоел: і знову про програмування - фото 1
Джоел: і знову про програмування - фото 2
Джоел: і знову про програмування - фото 3
Джоел: і знову про програмування - фото 4
390
30 людей
Купити

Все про “Джоел: і знову про програмування”

Від видавця

Продовження вийшов в 2006 році бестселера «Джоел про програмування» представляє собою добірку найпопулярніших статей, опублікованих автором на його сайті http://www.joelonsoftware.com. Винятковий письменницький талант, технічна ерудиція і саркастичний розум Джоела створили йому високу професійну репутацію і принесли його сайту скандальну популярність. У книзі порушені різноманітні питання, що стосуються розробки і проектування програмного забезпечення, управління софтверним бізнесом, ефективного пошуку та залучення висококласних працівників, організації робочого місця та спілкування з замовниками. Автор пропонує практичні поради як програмістам, так і тим, хто керує їх роботою.

Зміст

Продовження вийшов в 2006 році бестселера «Джоел про програмування» представляє собою добірку найпопулярніших статей, опублікованих автором на його сайті http://www.joelonsoftware.com. Винятковий письменницький талант, технічна ерудиція і саркастичний розум Джоела створили йому високу професійну репутацію і принесли його сайту скандальну популярність.

У книзі порушені різноманітні питання, що стосуються розробки і проектування програмного забезпечення, управління софтверним бізнесом, ефективного пошуку та залучення висококласних працівників, організації робочого місця та спілкування з замовниками. Автор пропонує практичні поради як програмістам, так і тим, хто керує їх роботою.

Про автора

Джоел Спольски (Joel Spolsky) - всесвітньо визнаний експерт з технології розробки програмного забезпечення. Його веб-сайт Joel on Software (www.joelonsoftware.com) популярний серед розробників всього світу і переведений більш ніж на 30 мов. Засновник нью-йоркської компанії Fog Creek Software, він створив FogBugz – популярну серед програмістів систему управління проектами. Раніше Джоел працював в Microsoft, де як член команди Excel розробляв VBA, а в компанії Juno Online Services він займався розробкою інтернет-клієнта, що застосовується мільйонами користувачів. Він автор трьох книг: «User Interface Design for Programmers» (Проектування користувальницького інтерфейсу для програмістів), Apress, 2001, «Joel on Software» («Джоел про програмування», Символ-Плюс, 2006), Apress, 2004 і «Smart and Gets Things Done» (Керівництво Джоела Спольски з підбору програмістів та управління ними), Apress, 2007. Крім того, він склав збірник «The Best Software Writing I» («Кращі приклади розробки», Пітер, 2006), Apress, 2005. Джоел – випускник Єльського університету з дипломом по обчислювальній науці. Служив у повітряно-десантних військах Ізраїлю і був одним із засновників кібуцу Ханатон.

Анотація

Джоел: і знову про програмування

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Керівництво розробника Microsoft Enterprise Library. Рішення для розробки бізнес-додатків
5226
Алекс ХоумерНиколас БоттоГригорий МельникЭрик РеноФернандо СимонацциКрис Таварес
299 ₴
Grokking Algorithms. An Illustrated Guide for Programmers and Other Curious People
244339
Aditya Bhargava
330 ₴
Об'єктно-орієнтоване мислення
13438
Метт Вайсфельд
360 ₴
Практикум з паралельного програмування
56656
Сергей БорзуновКургалин С.Флегель А.
380 ₴
Креативне програмування 2.0
4571
Роберт Гласс
390 ₴
97 етюдів для програмістів
8017
Келвин Хенни
390 ₴
Джоел про програмування
2562
Джоэл Спольски
450 ₴
Scrum: The Art of Doing Twice the Work in Half the Time
36510
Jeff SutherlandJ.J. Sutherland
450 ₴
Разработка программного обеспечения. Управление изменениями
193204
Дэвид БелладжиоТом Миллиган
465 ₴