Android NDK. Керівництво для початківців

Паперова книга
38346
Android NDK. Керівництво для початківців - фото 1
680
3 людини

Все про “Android NDK. Керівництво для початківців”

Від видавця

Android NDK (native development kit) – це набір інструментів, які дозволяють реалізувати частину вашого додатки використовуючи такі мови як З/С. Відкрийте доступ до внутрішньої природі Android і додайте міць C/C в свої додатки!
Дане керівництво для початківців покаже вам, як писати програми для платформи Android на C/C з використанням пакета бібліотек Android Native Development Kit (NDK) і інтегрувати їх з Java. За допомогою цього практичного покрокового керівництва, поступово нарощуючи навички на навчальних прикладах, радах і рекомендаціях, ви навчитеся вбудовувати код на C/C додатки на Java і навіть писати автономні додатки, відображати графіку з допомогою бібліотеки OpenGL ES та ін
Видання призначене для розробників мобільних додатків, як початківців, так і більш досвідчених, вже знайомих з програмуванням під Android з використанням Android SDK.
Про автора
Сільвен Ретабоуил (Sylvain Ratabouil) – консультант в області інформаційних технологій з досвідом програмування на C і Java в Android. Брав участь у розробці цифрових і мобільних додатків для великих компаній, а також для космічної та авіаційної промисловості. Будучи людиною з технічним складом розуму закоханий в мобільні технології і не уявляє собі життя без свого смартфона на платформі Android.

Анотація

Android NDK. Керівництво для початківців

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника