Одна звичка в тиждень. Зміни себе за рік 38097

Паперова книга
38097
Одна звичка в тиждень. Зміни себе за рік - фото 1
400
6 людей

Все про “Одна звичка в тиждень. Зміни себе за рік”

Від видавця

Про книги

52 кроку на шляху до нових звичок, здоров'ю, відмінній пам'яті і високої продуктивності.

Маленькі зміни працюють. У своїй практичній книзі Бретт Блюменталь, автор бестселерів по здоровому способу життя, розповідає, як можна зміцнити здоров'я і благополуччя, розвиваючи мозок. Автор пропонує робити по одному невеликому, але важливого зміни у тиждень — від розвитку музичного слуху до споживання корисної їжі для мозку і відмови від мультизадачності. Разом ці невеликі зміни призведуть до великих результатів — ви зможете поліпшити пам'ять, підвищити продуктивність, менше нервувати і стати щасливішими.

Ця книга з конкретними вказівками, підкріпленими дослідженнями експертів, корисними графіками і вправами, стане дорожньою картою на шляху до кращого життя. І це подорож буде не менш приємним, ніж результат.

Від автора

Ідея книги проста: протягом 52 тижнів щотижня допоможіть одного маленького позитивного зміни в способі життя, і до кінця року ви будете менш схильні до впливу стресів, станете більш працездатними, будете більше запам'ятовувати, захистіть себе від хвороб і старіння і будете відчувати ваше життя більш наповненим і різноманітною. Викладена в цій книзі програма дає вам цілий рік на те, щоб поступово досягти змін, які з часом впишуться в ваш спосіб життя і стануть для вас звичними. Отже, підвищуються шанси того, що позитивні зміни у вашому житті будуть носити довготривалий та постійний характер.

Кожен з описаних тут маленьких кроків вперед супроводжується поясненням причин його важливості. А розділи «Шлях до успіху» забезпечать вас порадами та рекомендаціями для успішної реалізації кожного кроку. Послідовно домагаючись успіху в досягненні кожної зміни, ви будете натхненні на здійснення наступного кроку, прагнучи до того, щоб за 52 тижні освоїти всю програму.

Для того, щоб підтримати вас протягом 52 тижнів, я пропоную вам скористатися деякими інструментами, робочими таблицями та іншими матеріалами. Дуже рекомендую вам скористатися ними, щоб зберегти мотивацію і не збитися в дорозі під час проходження програми.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче багато встигати, використовувати можливості свого мозку на 100% і позбутися від стресу.

Анотація

Одна звичка в тиждень. Зміни себе за рік

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника