Вовлекай і володарюй. Ігрове мислення на службі бізнесу 37988

Паперова книга
37988
Вовлекай і володарюй. Ігрове мислення на службі бізнесу - фото 1
11.04
380

Все про “Вовлекай і володарюй. Ігрове мислення на службі бізнесу”

Від видавця

Про книгу
Мільйони людей грають кожен день на своїх консолях, комп'ютерах, смартфонах і планшетах в World of Warcraft, Farmville, Scrabble та інші ігри, продажі яких становлять мільярди доларів щороку. Ці ігри ретельно продумані з урахуванням всіх досліджень людської психології і мотивації. Добре спроектована гра добре «чіпляє» людей.

 

Автори цієї книги Кевін Вербах і Ден Хантер вважають, що на іграх можуть заробляти не тільки їх творці. Вони-творці першого в світі курсу за гейміфікації, який читали в бізнес-школі Wharton при Університеті Пенсільванії. У цій книзі вони показують, як ігрове мислення допоможе вам мотивувати співробітників і залучати клієнтів.

 

З книги ви дізнаєтеся, як багато компаній вже успішно застосовують ігрове мислення на практиці і як за шість послідовних кроків впровадити геймификацию у вашу роботу і використовувати її в маркетингу, інновацій, мотивації співробітників, поліпшення свого продукту і в багатьох інших сферах бізнесу.

 

Для кого ця книга

Це книга для підприємців і менеджерів, які цікавляться найбільш актуальними дослідженнями і концепціями управління та мотивації.

Анотація

Вовлекай і володарюй. Ігрове мислення на службі бізнесу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника