Наука краси: З чого насправді складається косметика 37925

Паперова книга
37925
Наука краси: З чого насправді складається косметика - фото 1
810
1 людина

Все про “Наука краси: З чого насправді складається косметика”

Від видавця

Цитата

Для чого в кремах потрібні пептиди і що це за звірі, завжди корисні ретиноїди і вітамін С — питання, які займають кожну дівчину, коли вона в журналі або в Інтернеті читає анонс про вихід чергового диво-крему. З метою отримати на нього відповідь можна почати копати Google, але те, що ви там знайдете, не завжди відповідає істині. А в цій книжці, хоча вона і не претендує на енциклопедію, все чиста правда. Це, якщо можна так висловитися, б'юті-хімічний лікнеп. Тому рекомендую її кожній жінці, яка хоч раз купувала в магазині крем для обличчя. Собі самій — в першу чергу.

Яна Зубцова, головний редактор www.beautyinsider.ru, співавтор бестселера «Б'юті-міфи»

Для кого ця книга

Всі купили «Б'юті-міфи». Косметологи і звичайні жінки, терроризируемые з усіх сторін рекламою і суперечливими радами. Всі, хто користується хоча б кремом «Дитячий». Крім того, ця книга — ідеальний подарунок жінці будь-якого віку. Який підлестить самолюбству, який приємно тримати в руках і з якого зручно з розумним виглядом цитувати про пептиди, коэнзимQ10 і літні кислоти.

Про що книга «Наука краси: З чого насправді складається косметика»

Кожна дівчина знає: вибрати відповідну косметичний засіб, який ефективно впорається з завданням і при цьому не зашкодить, — справа непроста. Хто не стояв біля вітрини, розглядаючи вподобану баночку і марно намагаючись розібратися в термінах, написаних на етикетці? Хто хоч раз не зневірився знайти достовірну інформацію про косметику в Інтернеті? Хто не потрапляв до лікаря, наполегливо пропонує засоби певної марки, але не объясняющему, в чому їх чудодійний ефект?

Тепер всі труднощі позаду. Професійні косметологи Тійна Орасмяе-Медер (співавтор бестселера «Б'юті-міфи») і Оксана Шатрова розкажуть, що є що в світі косметичних інгредієнтів. Звідки береться те або інша речовина? Як вийшло, що його стали використовувати в косметичних цілях? В чому полягає його благотворний вплив і які можуть бути побічні ефекти? І, нарешті, що має значитися у складі засобу, потрібного саме вам? Відповіді на ці та інші питання допоможуть орієнтуватися в науці краси і зі знанням справи вибирати для себе те, що допоможе стати на світі всіх миліше, всіх рум'яної і біліше.

Чому книга «Наука краси: З чого насправді складається косметика» гідна прочитання

  • Це перша і єдина книга, в якій популярно й захоплююче пояснюються всі ті страшні слова з етикеток косметики. Попутно ви дізнаєтеся (згадайте) хімію, і біологію, і анатомію...
  • Книгою дуже зручно користуватися — концентрована інформація, в кожній статті є історія інгредієнта, механізм його впливу, можливі побічні ефекти, а також найпопулярніші варіанти написання на різних мовах, рекомендована концентрація і багато чого ще. Книга складається з трьох розділів, за якими можна простежити еволюцію косметології як науки, а всередині розділів інгредієнти розташовані в алфавітному порядку. Читати можна як послідовно, так і вибірково — в залежності від мети читання.
  • Книга написана, можливо, самим авторитетним косметологом Рунета, в колаборації з іншим досвідченим косметологом, кожна з яких не з чуток знає, як складно знайти інформацію, викладену людською мовою і при цьому без рекламного підтексту, пересмикування і спрощенців.
  • Книга багато ілюстрована — більше 100 кольорових, спеціально для неї намальованих зображень. Це відмінний подарунок будь-якій жінці, в першу чергу самій собі.

Особливості оформлення

  • Зручний у використанні і довговічний палітурка Ottabind.
  • Більше 100 кольорових ілюстрацій.
  • Закладка-ляссе.

Хто автори

ТІЙНА ОРАСМЯЕ-МЕДЕР  — лікар-косметолог, фахівець з косметичної безпеки і розробці косметичних засобів. Більше десяти років вела семінари та майстер-класи з косметології і розробляла рецептури косметичних засобів для великих європейських лабораторій. Потім створила власний косметичний бренд MederBeautyScience. Головний редактор журналу «Косметичні засоби» та співавтор книги «Б'юті-міфи. Вся правда про ботокс, стовбурових клітинах, органічної косметики і багато іншого», що вийшла у видавництві «Альпіна Паблішер» в 2015 р.

ОКСАНА ШАТРОВА  — дерматовенеролог і косметолог. До 2004 р. викладала і займалася науковою роботою в Читинській державної медичної академії, потім вирішила перейти на практичну діяльність. Як лікар-косметолог віддає перевагу терапевтичним і неінвазивних методів. Методист і тренер MederBeautyScience в Росії.

Анотація

Наука краси: З чого насправді складається косметика

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Йога. Дыши, тянись, живи
134849
Наоми Аннанд
840 ₴
Спорт
194701
Евгений Гик
950 ₴
Nordic Cycle: Bicycle Adventures in the North 
180474
Tobias Woggon
1'400 ₴
Surfing. 1778 - Today
265765
2'805 ₴3'300 ₴
Футбол. Энциклопедия в 3-х томах
204411
Александр ЕлагинВалерий ПетровДмитрий Еремин
12'000 ₴