Безпека комп'ютерних мереж 37773

Паперова книга
37773
Безпека компютерних мереж - фото 1
567
1 людина

Все про “Безпека комп'ютерних мереж”

Від видавця

У книзі «Безпека комп'ютерних мереж» згруповані великі теоретичні і практичні відомості у сфері методів і способів забезпечення безпеки комп'ютерних мереж.

Розглянуті теми:
заходів забезпечення безпеки комп'ютерних систем як органічної частини загальної інформаційної системи підприємства;
методів захисту програмного забезпечення комп'ютерів і оброблюваної ними інформації;
мережевим аспектів передачі інформації між вузлами комп'ютерної мережі (питання безпеки мережних протоколів і сервісів);
базовим технологіям, що використовуються для захисту інформації в комп'ютерній мережі, таких як шифрування, аутентифікація, авторизація, організація захищеного каналу та інші, які в тій чи іншій мірі є основою всіх методів забезпечення безпеки комп'ютерних мереж.

Книга побудована у вигляді навчального курсу і відрізняється широким охопленням порушених тем, при цьому автори прагнули зберегти достатню глибину розгляду питань, що дозволяє зрозуміти їх суть. Все глави книги завершуються набором питань для перевірки і самоперевірки.

Видання призначене для широкого кола читачів, які хочуть поглибити і систематизувати свої знання в області безпеки комп'ютерних мереж. Буде особливо корисна для фахівців в області інформаційної безпеки, що займаються практичними питаннями побудови комплексних систем захисту інформації, слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації, студентів та аспірантів, які навчаються за напрямом «Інформаційна безпека».

Про авторів
Професійні біографії подружжя Оліфер дуже схожі: свою першу вищу освіту вони отримали в МВТУ їм. Н.Е. Баумана за фахом «ЕОМ», а друге — в МДУ їм. М. в. Ломоносова за спеціальністю «Прикладна математика». Після захисту дисертації Віктор і Наталя поєднували викладання у вузах з науковою роботою. Ними були розроблені кілька авторських курсів і випущено кілька популярних підручників, зокрема, «Комп'ютерні мережі. Принципи, технології, протоколи», який був перекладений та виданий на чотирьох мовах. В даний час Наталія Оліфер працює незалежним консультантом в області мережевих технологій, а Віктор Оліфер бере участь в проекті з розвитку мережі JANET, яка об'єднує університети та дослідницькі центри Великобританії, а також міжнародному проекті GEANT, присвяченому розробці і підтримці пан'європейської академічної мережі.

Анотація

Безпека комп'ютерних мереж

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Ethical Hacking Workshop: Explore a practical approach to learning and applying ethical hacking techniques for effective cybersecurity
263204
Rishalin PillayMohammed Abutheraa
1'500 ₴
Phishing and Communication Channels. A Guide to Identifying and Mitigating Phishing Attacks. 1st Ed.
244713
Gunikhan Sonowal
1'600 ₴
Security Engineering: A Guide to Building Dependable Distributed Systems
195459
Ross Anderson
1'700 ₴
x86 Software Reverse-Engineering, Cracking, and Counter-Measures
267934
Stephanie DomasChristopher Domas
1'700 ₴
The Definitive Guide to Security in Jakarta EE. Securing Java-based Enterprise Applications with Jakarta Security, Authorization, Authentication and More. 1st Ed.
244733
Arjan Tijms, Teo Bais, Werner Keil
1'800 ₴
Cryptography and Cryptanalysis in MATLAB. 1st Ed.
244674
Marius Iulian Mihailescu, Stefania Loredana Nita
1'900 ₴
Kubernetes Security and Observability. A Holistic Approach to Securing Containers and Cloud Native Applications. 1st Ed.
244761
Brendan Creane, Amit Gupta
2'000 ₴
Hacking Kubernetes: Threat-Driven Analysis and Defense. 1st Ed.
244753
Andrew Martin, Michael Hausenblas
2'100 ₴
Hacking and Security: The Comprehensive Guide to Penetration Testing and Cybersecurity
261468
Michael KoflerKlaus GebeshuberPeter KloepFrank NeugebauerAndre ZingsheimThomas HacknerMarkus WidlRoland AignerStefan KaniaTobias ScheibleMatthias Wubbeling
2'700 ₴