Графові бази даних

Паперова книга
37759
Графові бази даних - фото 1
910
3 людини

Все про “Графові бази даних”

Від видавця

У першому десятилітті нового тисячоліття виникло кілька змінили світ комерційних проектів, у тому числі Google, Facebook і Twitter. Їм притаманна одна загальна особливість: вони зробили ставку на графову модель представлення взаємозв'язків між даними, зробивши її основою свого бізнесу. І ось, через 16 років після появи, графовая модель використовується повсюдно.

Мета цієї книги – познайомити фахівців по базах даних та осіб, що приймають рішення про вибір технологій, з графами і графовыми базами даних, в основному орієнтуючись на практичне застосування цих технологій. Прочитавши цю книгу, ви навчитеся застосовувати графові бази даних на практиці. Ми покажемо, як графовая модель «формує» дані і як ми витягаємо, обґрунтовуємо, розуміємо і впливаємо на дані з допомогою графових баз даних. Ми розглянемо всі види проблем, які легко вирішуються при застосуванні графових баз даних, супроводжуючи пояснення практичними прикладами, та опишемо проектування та реалізацію рішень, які базуються на графових базах даних.

Для другого видання цієї книги автори переглянули всі приклади на мові запитів Cypher, щоб привести їх у відповідність з сучасним синтаксисом мови. Було додано мітки для запитів і схем, пояснення декларативною індексації та додаткових обмежень цілісності Cypher. В іншому місці додали додаткові правила моделювання, переробили опис внутрішніх властивостей Neo4j у відповідності з змінами його внутрішньої архітектури та оновили тестові приклади, застосувавши новітні інструменти.

Графове моделювання надає незамінний і вельми відчутний конкурентну перевагу організаціям, які прагнуть засновувати свої дії і рішення на обробці даних

Анотація

Графові бази даних

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника