Невідкладна травматологія 3764

Паперова книга
3764
35 людей

Все про “Невідкладна травматологія”

Від видавця

У книзі розглядаються практичні питання надання невідкладної допомоги при травмі різної локалізації та етіології на догоспітальному етапі, в стаціонарі і аж до виписки хворого. Матеріал строго систематизовано і впорядковано за анатомічної локалізації травми. Описано особливості лікування травми в дитячому і похилому віці, а також при вагітності. Розглянуто дію термічних факторів. Послідовність стилю і глибини викладу забезпечує читачеві легкий і надійний доступ до обширної інформації, яка суммирована у вигляді конспекту, містить таблиці, схеми, алгоритми і велику кількість ілюстрацій. У другому виданні приділяється велика увага питанням надання невідкладної допомоги при терористичних актах, у тому числі при застосуванні хімічної і біологічної зброї. Повністю перероблена і розширена глава, присвячена травм кінцівок. У фармакологічний довідник внесено відомості про сучасних препаратах, включаючи новітні антибіотики. Для травматологів, фахівців швидкої та невідкладної медичної допомоги, реаніматологів, хірургів. Книга може бути корисною лікарям загальної практики, інтернів, студентів медичних інститутів.

Анотація

Невідкладна травматологія

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Медсестринство в хірургії: Навч. посіб. для мед. ВНЗ І-ІІІ рів. акред. Допущено МОЗ
193997
Шегедин М.Б.Шустакевич С.Ф.
320 ₴
Загальна хірургія
191418
Коллектив авторов
600 ₴
Загальна хірургія: підручник (ВНЗ ІV р. а.) / С. Д. Хіміч, М. Д. Желіба, І.Д. Герич та ін.; за ред. С. Д. Хіміча, М. Д. Желіби. — 3-є вид., переробл. і допов.
39934
С.Д. ХімічМ.Д. ЖелібаІгор Герич
624 ₴
Хірургія: підручник (ВНЗ ІV р. а.) / В.І. Бондарєв, Р.В. Бондарєв, О.О. Васильєв та ін.; за ред. П.Г. Кондратенка
129037
В. БондарєвР.В. БондарєвО.О. Васильєв
720 ₴900 ₴
Ендоскопічна і роботизована хірургія: навчальний посібник / В.М. Запорожан, В.В. Грубнік, Яп Боньєр та ін. — 2-е видання
254648
В. ЗапорожанВ. ГрубнікЯп Боньєр
1'158 ₴