1000 і одна мікроконтролерну схема. Вип.3 37454

Паперова книга
37454
1000 і одна мікроконтролерну схема. Вип.3 - фото 1
706
1 людина

Все про “1000 і одна мікроконтролерну схема. Вип.3”

Від видавця

Книга є третьою частиною авторського видання під загальним титульним назвою «1000 і одна мікроконтролерну схема». Раніше у видавництві Додэка-XXI вийшли в світ дві книги з цієї серії: «Випуск 1» (2010) і «Випуск 2» (2011). Нова книга «Випуск 3» служить їхнім логічним продовженням і доповненням. У ній містяться електричні схеми сполучення мікроконтролерів з зовнішніми пристроями. Основний акцент, на відміну від аналогічних за тематикою видань, робиться на розгляд невеликих, конструктивно завершених, схемних вузлів.

У книзі висвітлюється робота базових мікроконтролерних підсистем, зокрема введення і виведення сигналів, харчування, тактирования, скидання, програмування. Приділяється належна увага популярним інтерфейсів: USB, SPI, RS-485, 1-Wire. Наводяться схеми електричної «обв'язки» для популярних плат Arduino, які теж містять мікроконтролери. 

Книгу можна вважати довідником типових рішень, оскільки всі електричні схеми систематизовані за розділами і забезпечені короткими поясненнями про призначення елементів. Посилання на додаткові матеріали та літературу дані в кінці кожного з розділів. У загальній сумі в трьох книгах «Випуск 1...3» налічується близько 3000 схем. У книзі міститься міні-курс, присвячений комп'ютерного моделювання. Наводиться методика аналізу невеликих вузлів, що підключаються до висновків мікроконтролерів. За допомогою моделювання можна заздалегідь спрогнозувати результат роботи пристрою без паяльника і без макетування «в залізі».

Книга буде корисна розробникам електронної апаратури, радіоаматорам (у тому числі початківцям), студентам, а також усім неспеціалістам у галузі електроніки, самостійно освоюють мікроконтролери.

Анотація

1000 і одна мікроконтролерну схема. Вип.3

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника