У пошуках потоку. Психологія включеності в повсякденність 36866

Паперова книга
36866
У пошуках потоку. Психологія включеності в повсякденність - фото 1
400
1 людина

Все про “У пошуках потоку. Психологія включеності в повсякденність”

Від видавця

Про що книга «У пошуках потоку: Психологія включеності в повсякденність»

Це частково психологічне дослідження, почасти керівництво, допомагає нам стати господарями власного життя. Опитування тисяч людей показав, наскільки часто ми не віддаємо собі звіту в тому, що відбувається в нашій емоційного життя. В результаті ми впадаємо в одну з двох крайнощів: займаючись справами, найчастіше ми перебуваємо в стресі і тривозі за роботи і безлічі зобов'язань, а в моменти дозвілля — починаємо відчувати нудьгу. Ключ до вирішення цієї проблеми Чиксентмихайи бачить у тому, щоб ставити перед собою завдання, що змушують максимально задіяти наші вміння і таланти і навчитися отримувати радість від повної включеності в повсякденні заняття. Уроки книги здаються простими, але при цьому вони дійсно показують шлях до максимальної самореалізації і щастя. 

Чому книга «У пошуках потоку» гідна прочитання

Кожна нова книга Чиксентмихайи — подія. Універсальне значення її в тому, що вона дає дуже прості та дієві поради, самореалізації, корисні для будь-якої людини — від медсестри і домогосподарки, до вченого і підприємця — в процесі найбільш рутинних занять життя — від повсякденних професійних занять до миття посуду та вигулювання собаки. 

Для кого ця книга

Для людей всіх професій і віку, для всіх, хто хоче жити повнокровним життям і отримувати задоволення кожен день, а не від випадку до випадку. 

Хто автор

майка чіксентміхайі (р. 1934) — один з найбільш визнаних і авторитетних у всьому світі психологів. В юності він емігрував до США з Європи, де народився і виріс, і після закінчення університету займається дослідженнями, які принесли йому всесвітню славу. Заслужений професор і директор центру досліджень якості життя Клермонтского університету (США), член Американської академії освіти, Американської академії наук і мистецтв і Національної академії досліджень дозвілля, автор близько 20 книг, найбільш відома з яких — «Потік» — перекладена на 30 мов.

Анотація

У пошуках потоку. Психологія включеності в повсякденність

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника