Роздуми про політику 36349

Паперова книга
36349
Роздуми про політику - фото 1
03.05
330
1 людина

Все про “Роздуми про політику”

Від видавця

Про книги


Кращі статті Іцхака Адізеса про політику.

 

У цій книзі — третьою з серії «Роздумів» — зібрані статті Іцхака Адізеса, присвячені державної політики, внутрішньої і міжнародної. Ідеї для нарисів часто виростали з почутого і побаченого на зустрічах з людьми по всьому світу в ході консультацій, які автор давав урядовцям, законодавцям та різним громадським діячам аж до президентів країн.

Це відредаговане збори являє собою роздуми, еволюціонували в початку XXI століття, коли Адізес став, за його власними словами, свідком змін — і їх мимовільних наслідків, — відбуваються по всьому світу.

зокрема, «Роздуми» малюють крупним планом захоплюючу картину того, як різні країни світу — як розвинені, так і з перехідною економікою — ведуть себе, стикаючись з проблемами: спочатку з глобалізацією і потім з фінансовою кризою.

Останній, подібно вірусу, стрімко вражав одну країну за іншою, підтверджуючи точку зору автора: подобається це комусь чи ні, але країни повинні навчитися жити спільно, або вони не виживуть взагалі.

 

Від автора

 

Блог Адізеса, обновлямый на сайті Інституту Адізеса як мінімум раз в тиждень і рассылаемый по електронній пошті тисячам передплатників, з'явився в 2003 році як щомісячна публікація під назвою «Роздуми» (Insights). Це було в буквальному сенсі роздуми, а не результати наукових досліджень. Наважившись писати про все, що приходило в голову, я відкрив себе для критики. І ось що вийшло: багато читачі писали, що не згодні з тим або іншим моїм спостереженням або висновком. Але вони продовжували читати, тому що написане мною давало їм їжу для роздумів. А саме цього я й сподівався досягти! Нещодавно я вирішив опублікувати ряд своїх нарисів у вигляді книги. Я високо ціную книги і в цьому сенсі явно належу до доинтернетовскому поколінню. Інтернет, блоги, твіти хороші з точки зору швидкості і зручності масового поширення інформації, але мені вони здаються минущими, тлінними, в той час як книги володіють довговічністю.

 

Для кого ця книга

 

Для всіх, хто цікавиться політикою і цінує глибину думки Іцхака Адізеса.

Анотація

Роздуми про політику

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари