Серце Йога-сутр 36164

Паперова книга
36164
Серце Йога-сутр - фото 1
730
2 людини
Купити

Все про “Серце Йога-сутр”

Від видавця

Цитата
Ця книга — вираз моїх самих сокровенних переживань і досвіду, якими я охоче ділюся, щоб допомогти читачам вдосконалювати свою садхану і скуштувати нектар головної життєвої сили — духовного серця. З цієї причини я називаю Йога-сутри основою, або серцем, садхани.
Б. К. С. Айенгар Це чудове введення в духовну філософію, яка є фундаментом практики йоги. Книга входить в перелік обов'язкового читання для всіх йогів.
Еллен Фербєєк, головний редактор журналу Yoga Journal Russia

Про що книга «Серце Йога-сутр»
Остання робота самого визнаного вчителі йоги. З передмовою Далай-лами.
У цій роботі Б. К. С. Айенгар чітко і доступно розтлумачує афоризми Йога-сутр Патанджалі, розкриваючи читачеві філософську суть цього великого вчення. Він показує, як ми можемо трансформувати себе за допомогою практики йоги, щоб вийти на новий рівень духовного розвитку.
«Серце Йога-сутр» складається з двох частин. Перша містить переклад висловів, зроблений автором на підставі його особистого досвіду та існуючих коментарів. У другій частині автор порівнює сутри з іншими текстами і тлумачить низку досить складних для розуміння понять.

Чому книга «Серце Йога-сутр» гідна прочитання
Буде цікава активним практикуючим йогинам, дослідникам філософії йоги, а також послідовників школи Айенгара. Заснована на багаторічному досвіді Б. К. С. Айенгара і розкриває мудрість сутр в новому світлі. У книзі автор розглядає приховані, глибинні смисли висловів Патанджалі та більш детально роз'яснює, в чому сенс логічної дисципліни.
Цінність цього плідної праці полягає в тому, що в його основу покладено особистий йогический досвід автора і його розуміння того, яким чином Йога-сутри переплітаються один з одним на практиці, в процесі садхани. Ця книга — результат роботи освіченого розуму і високої душі.
Мабуть, головна книга по філософії йоги.
Хто автор
Беллур Кришнамачар Сундарараджа Айенгар (більш відомий як Б. К. С. Айенгар) — засновник айенгар-йоги. Викладав і практикував йогу протягом понад 75 років і вважається одним з найвидатніших майстрів йоги в світі. Написав багато книг про філософію і практиці йоги, найбільш відомими з яких є «Світло життя: йога», "Йога Дипика. Прояснення йоги", "Прояснення пранаями", "Йога-сутри Патанаджали" і "Дерево йоги". Він також є автором кількох фундаментальних текстів з йоги. У 1991 році Айенгар був нагороджений орденом "Падма Шрі", а в 2002 — орденом "Падма Бхушан". У 2004 році Айенгар увійшов до списку 100 найвпливовіших людей року, на думку журналу Time. Саме Айенгар ми зобов'язані поширенням йоги по всьому світу, і його метод став одним з найбільш популярних.

 

Анотація

Серце Йога-сутр

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника