Щоденник. Метод Гліба Архангельського (класичний універсальний) (тверда палітурка) 36129

Паперова книга
36129
Щоденник. Метод Гліба Архангельського (класичний універсальний) (тверда палітурка) - фото 1
644
1 людина

Все про “Щоденник. Метод Гліба Архангельського (класичний універсальний) (тверда палітурка)”

Від видавця

це

Це щоденник за авторським методом російського гуру тайм-менеджменту Гліба Архангельського, який допоможе вам правильно і ефективно планувати свій час, нічого не забувати, скрізь встигати і при цьому насолоджуватися життям. Всі щоденники серії підтримують унікальну і в той же час нескладну систему планування, в якій кожен день ділиться на жорсткі, прив'язані до конкретного часу події та гнучкі завдання, які можна виконати в будь-який час. 

Чому щоденник вартий уваги

  • В його основі лежить унікальна і підтвердила свою ефективність методика, розроблена провідним російським експертом з тайм-менеджменту.
  • Щоденник не тільки зручний і спрощує щоденне планування справ, але і допомагає поступово удосконалювати свої навички управління часом. В ньому можна знайти 365 корисних порад по тайм-менеджменту, розміщених у логічному порядку.
  • щоденник «вбудовані» інструменти, які привчать вас не забувати про орієнтири, швидко розправлятися з завданнями, які ви нескінченно відкладали, і справлятися з об'ємними справами, розбиваючи їх на дрібні.

Для кого цей щоденник

Для всіх, хто прагне до ефективності і продуктивності, хоче опанувати навички тайм-менеджменту, уникнути непотрібного стресу і жити більш повним життям. 

Хто автор

Гліб Архангельський - основоположник російської школи тайм-менеджменту, провідний російський експерт в галузі управління часом, автор книг і відеокурсів, завідувач кафедри тайм-менеджменту Московської фінансово-промислової академії, кандидат економічних наук, керівник проектів впровадження тайм-менеджменту в компанії РУСАЛ, РАО «ЄЕС», «Северсталь», PricewaterhouseCoopers, «Вімм-Білль-Данн» та ін. Творець інтернет-проекту www.improvement.ru.

Особливості цього видання

  • Формат: недатований
  • Розмір: класичний
  • Обкладинка: тверда

Анотація

Щоденник. Метод Гліба Архангельського (класичний універсальний) (тверда палітурка)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника