КОМПАС-3D. Повне керівництво . Від новачка до професіонала. 35931

Паперова книга
35931
КОМПАС-3D. Повне керівництво . Від новачка до професіонала. - фото 1
870
1 людина

Все про “КОМПАС-3D. Повне керівництво . Від новачка до професіонала.”

Від видавця

Книга написана авторами-професіоналами, що володіють багаторічний досвід як проектування, так і навчання роботі з програмами КОМПАС, AutoCAD і PTC Creo.

У виданні ви знайдете детальний опис всіх етапів роботи з КОМПАС-3D: від початкового настроювання параметрів креслення, виконання побудов і їх редагування, до створення параметрично пов'язаних об'єктів (коли зміна одного призводить до автоматичної зміни іншого), створення специфікації вироби, виводу на друк і т .д. Також приділено увагу тонкощам машинобудівного проектування, а окреме - оформлення об'єктів індустріального будівельного проектування (присвячена ціла глава). Детально розібрані такі питання, як побудова збірок, створення моделей з листового матеріалу і т .д. Книга містить багато практичних прикладів . Системність викладу дозволяє застосувати її в якості довідника.

Книга відрізняється мультиверсионностью і годиться для вивчення всіх останніх версій КОМПАС-3D, актуальних на 2016 р . (включаючи v.15, v.16 та ін)

Дана книга кращий вибір для всіх, хто збирається з нуля вивчити роботу з програмою і навчитися креслити, будувати моделі, проектувати на комп'ютері .

Анотація

КОМПАС-3D. Повне керівництво . Від новачка до професіонала.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника