Ваші дорослі діти. Керівництво для батьків 35137

Паперова книга
35137
Ваші дорослі діти. Керівництво для батьків - фото 1
140
Купити

Все про “Ваші дорослі діти. Керівництво для батьків”

Від видавця

«Ваші дорослі діти» — книга для батьків, чиїм дітям від 16 до 23 років. Це період великих змін і для молодих людей, і для їхніх мам і тат, коли звична батьківська роль поступово дедалі помітніше відходить на другий план.

Автори книги

Про що книга «Ваші дорослі діти: Посібник для батьків»

Ваша дитина вже давно обігнав вас по зростанню, але аж ніяк не поспішає вести себе по-дорослому, почати жити самостійно або хоча б розділити з вами домашні обов'язки? Як підготувати і підштовхнути його до нового життєвого етапу? Як, визнаючи його незалежність, встановити нові межі дозволеного? Нарешті, як не перестаратися, зробивши його існування під вашим крилом занадто комфортним? Педагог Джил Хайнс і доктор Елісон Бейверсток, вчений, письменник і мати чотирьох дітей, підкажуть відповіді на ці та багато інших питань. Їх книга покликана допомогти впоратися з конфліктами, що неминуче виникають у взаєминах з дорослими дітьми, переосмислити батьківську роль і побудувати з ними довірчі стосунки, які на довгі роки стануть і для них, і для вас джерелом радості і опорою.

Чому ця книга «Ваші дорослі діти: Посібник для батьків» гідна прочитання

  • Завдання, яке поставили перед собою автори, — допомогти батькам відпустити дорослої дитини у вільне плавання, будучи впевненими в тому, що зробили для нього все можливе і що самі вони готові до нового етапу відносин з ним.
  • У кожному розділі ви знайдете не тільки опис двох точок зору, але і запитання і відповіді — саме такий формат, на думку авторів, дозволяє продемонструвати, як розглянуті стратегії і принципи можна застосовувати в різних життєвих ситуаціях.

Хто автор

Джил Хайнс — педагог з величезним стажем: протягом більш ніж 35 років вона працює з батьками, молодими людьми та підлітками, а також вчителями, веде семінари та консультації.

Доктор Елісон Бейверсток — учений, письменник і мати чотирьох дітей. Раніше Джил і Елісон вже написали у співавторстві дві книги: «Без різниці! Практичне керівництво для батьків підлітків» (Whatever! A Down-to-Earth Guide to Parenting Teenagers) і «Це нестерпно! Як ростити дитину, з яким важко, але цікаво» (it's not fair! Parenting the Bright and Challenging Child).

Анотація

Ваші дорослі діти. Керівництво для батьків

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Вечеринка без хлопот
190189
Коллектив авторов
120 ₴
Чау-Чау
192567
Дубров Михаил
120 ₴
Тесты. Готов ли ребенок к школе?
193692
Дарья Попова
130 ₴
IQ PUZZLE • NUMBER 4
111880
140 ₴
IQ PUZZLE • Letter M
111882
140 ₴
IQ PUZZLE • Hexagon
111890
140 ₴
IQ PUZZLE • Letter A
111893
140 ₴
Физкультура для детей
192758
Е. М. Лапицкая
140 ₴