Робочий зошит за програмою Впевнений старт - Стартуємо разом Усна лічба 5-7 років (Н900640У, Ранок Ващенко О. Л.) 35125

Паперова книга
35125
Робочий зошит за програмою Впевнений старт - Стартуємо разом Усна лічба 5-7 років (Н900640У, Ранок Ващенко О. Л.) - фото 1
2125 ₴
2 людини

Все про “Робочий зошит за програмою Впевнений старт - Стартуємо разом Усна лічба 5-7 років (Н900640У, Ранок Ващенко О. Л.)”

Від видавця

Стартуємо разом Усна лічба 5-7 років Н900640У, Ранок Ващенко О. Л. - Посібник призначений для роботи з дітьми 5-7 років, які збираються йти до школи.

У ньому пропонуються завдання на ознайомлення з цифрами від 0 до 9, розв'язування прикладів, складання та розв'язування задач, порівняння чисел, кількості зображених предметів, логічні вправи. Також містяться вірші про цифри, віршовані задачі. Крім того, дітям пропонується малювати по клітинках, учитися писати цифри та математичні знаки, малювати, домальовувати й розфарбовувати предмети.

Посібник Усна лічба 5-7 років Н900640У призначений для роботи з дітьми 5-7 років, які збираються йти до школи. У ньому пропонуються завдання на ознайомлення з цифрами від 0 до 9, розв'язування прикладів, складання та розв'язування задач, порівняння чисел, кількості зображених предметів, логічні вправи. Також містяться вірші про цифри, віршовані задачі.

Крім того, дітям пропонується малювати по клітинках, учитися писати цифри та математичні знаки, малювати, домальовувати й розфарбовувати предмети. У посібнику пропонуються завдання на ознайомлення з цифрами від 0 до 9, складання та розв'язування задач, порівняння чисел, логічні вправи. Також містяться вірші про цифри, віршовані задачі.

Дітям пропонується учитися писати цифри та математичні знаки, малювати, домальовувати й розфарбовувати предмети.

Матеріали посібникаповною мірою відповідають вимогам програми розвитку дітей "Впевнений старт".

Анотація

Робочий зошит за програмою Впевнений старт - Стартуємо разом Усна лічба 5-7 років (Н900640У, Ранок Ващенко О. Л.)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника