Безпека банківської діяльності: Навчальний посібник

Паперова книга
34617
Безпека банківської діяльності: Навчальний посібник - фото 1
287
5 людей

Все про “Безпека банківської діяльності: Навчальний посібник”

Від видавця

Зміст Переглянути

 

У навчальному посібнику висвітлено актуальні проблеми організації безпеки банківської діяльності в російських банках. Логіка і аргументація автора дозволяють читачеві ґрунтовно розібратися: у поняттях загрози і небезпеки, їх відмінність від ризику; в джерелах загроз банку; в смисловому значенні ідентифікації, моніторингу та підозрілої діяльності, а також ознайомитися з рекомендаціями FATF, визначають тенденції вітчизняного законодавства на предмет участі російських банків у боротьбі з корупцією, з використанням процедури конфіскації; розібратися в механізмі відмивання доходів, одержаних незаконним шляхом, у банківському секторі економіки.


У книзі пояснюються основні положення обов'язкових правил і процедур безпечної діяльності банку з позиції Базельських угод і Вольфсбергских принципів. Книга призначена для студентів, які передбачають здійснити свою професійну діяльність у банківській системі, так і для діючого персоналу банків, банківських клієнтів і всіх бажаючих знати про серйозні проблеми в російському банківському співтоваристві.


Рекомендовано в якості навчального посібника для використання в навчальному процесі освітніх установ, які реалізують програми професійної освіти за спеціальністю 080108 «Банківська справа».

Зміст

 

Анотація

Безпека банківської діяльності: Навчальний посібник

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника