Настільна книга фінансового директора 34536

Паперова книга
34536
Настільна книга фінансового директора - фото 1
910
6 людей

Все про “Настільна книга фінансового директора”

Від видавця

Ця книга є не тільки чудовим підручником, але і повним довідником для фінансових директорів практично з усіх аспектів їх повсякденної роботи. У ній представлені фінансові стратегії, системи оцінки і контролю, інструменти фінансового аналізу, джерела фінансування, методи вдосконалення управління, передові бухгалтерські прийоми, аутсорсинг та інші важливі питання. 

Головне достоїнство книги — її практична спрямованість. У ній міститься список пріоритетних справ, які новий фінансовий директор повинен виконати в перші дні перебування на посаді. Є також узагальнений список 100 фінансових показників, який в якості довідкового матеріалу буде корисний фінансовим директорам, що працюють над створенням систем оцінки роботи підрозділів і компанії в цілому. 

У книзі можна знайти детальний огляд компенсаційних планів працівників, перелік заходів по підвищенню вартості акцій і поліпшення відносин з інвесторами і кредиторами, список питань для контрольної перевірки «дью ділідженс», а також інші корисні інструкції і рекомендації.

Про автора

Брег Стівен - Провідний фахівець в області міжнародної фінансової звітності. Його досвід у ряді провідних міжнародних компаній, таких як Ernst & Young, Deloitte & Touche, дозволив йому видати книги, які є професійним інструментом для фінансистів.

Анотація

Настільна книга фінансового директора

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника