Літературне читання. Українська мова для загальноосвіт. навч. закладів з навчанням російською мовою: підруч. для 4 класу загальноосвіт. навч. закладів / М. В. Коченгіна, О. А. Коваль (нова програма 2015 рік) 34355

Паперова книга
34355
Літературне читання. Українська мова для загальноосвіт. навч. закладів з навчанням російською мовою: підруч. для 4 класу загальноосвіт. навч. закладів / М. В. Коченгіна, О. А. Коваль (нова програма 2015 рік) - фото 1
150
1 людина

Все про “Літературне читання. Українська мова для загальноосвіт. навч. закладів з навчанням російською мовою: підруч. для 4 класу загальноосвіт. навч. закладів / М. В. Коченгіна, О. А. Коваль (нова програма 2015 рік)”

Від видавця

   Підручник розроблено відповідно до вимог Державного стандарту початкової загальної освіти та чинної державної програми з літературного читання.

   Особливістю підручника є його насиченість високохудожніми творами української дитячої літератури та оригінальний навчально-методичний апарат (система умовних позначок, запитання та завдання різного рівня складності, літературознавчі поняття та терміни, наочний та ілюстративний матеріал), який надає можливість використовувати в навчально-виховному процесі не тільки методи власно літературного розвитку молодших школярів, а й ігрові прийоми навчання. Добір художніх текстів також здійснено з урахуванням того, що читацька компетентність в учнів формується й на уроках літературного читання російською мовою. У підручнику також реалізовано принципи транспозиції та інтерференції.

   Змістом підручника передбачено проведення різних видів уроків літературного читання.

 

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 20.07.2015 р. № 777)

Зміст

 

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника