Системи забезпечення безпеки функціонування бортового эргатического комплексу: теорія, проектування,застосування. 34075

Паперова книга
34075
Системи забезпечення безпеки функціонування бортового эргатического комплексу: теорія, проектування,застосування. - фото 1
900

Все про “Системи забезпечення безпеки функціонування бортового эргатического комплексу: теорія, проектування,застосування.”

Від видавця

Викладено методологію побудови інструментальних та алгоритмічних засобів забезпечення безпеки польотів літальних апаратів в нештатних ситуаціях,пов'язаних з ненавмисним виходом повітряного судна на межі експлуатаційних обмежень при впливі зовнішніх збурень, з-за відмов техніки, помилок пілотування та інших несприятливих факторів.

Розглянуто основи теорії, методи аналізу та синтезу каналів інформаційно-керуючих систем забезпечення безпеки функціонування бортового эргатического компплекса "екіпаж - бортове обладнання - повітряне судно" з використанням приватних та інтегрально інформативних функцій небезпеки поточного режиму польоту. Пропонуються методи та засоби побудови каналів вимірювання, контролю, прийняття рішень, управління та інформаційної підтримки екіпажу в нештатних ситуаціях.

Наведено результати розробки, дослідження і застосування бортових інформаційно-керуючих систем, що забезпечують контроль параметрів польоту літального апарату, контроль і діагностику технічного стану функціональних інтегрованого комплексу бортового обладнання, систем і агрегатів загальнолітакового обладнання в цілях режимів польоту.

 

Для фахівців, що розробляють  і експлуатують бортові системи і обладнання літаків, вертольотів та інших повітряних транспортних засобів. Корисна аспірантам і студентам авиаприборостроительных спеціальностей вищих навчальних закладів.

Анотація

Системи забезпечення безпеки функціонування бортового эргатического комплексу: теорія, проектування,застосування.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника