Методологія обґрунтування перспектив розвитку засобів збройної боротьби загального призначення. Бібліотека розробника-дослідника. 34046

Паперова книга
34046
Методологія обґрунтування перспектив розвитку засобів збройної боротьби загального призначення. Бібліотека розробника-дослідника. - фото 1
450
1 людина

Все про “Методологія обґрунтування перспектив розвитку засобів збройної боротьби загального призначення. Бібліотека розробника-дослідника.”

Від видавця

У книзі розглянуті питання класифікації озброєння і військової техніки, призначеної для ведення збройної боротьби в неядерній війні. Проведений аналіз методичних підходів до обгрунтування перспектив розвитку зазначених коштів на рівні виду Збройних Сил (роду військ) і на надвидовом рівні. Викладено основний зміст методології оцінки ефективності вогневого ураження противника. Наведено методичні підходи до обґрунтування норм накопичення запасів для мобілізаційного розгортання.

Книга розрахована на фахівців, що займаються проблемами планування розвитку складних технічних систем військового призначення. Може бути також корисна викладачам і слухачам вищих військових навчальних закладів.

 

Анотація

Методологія обґрунтування перспектив розвитку засобів збройної боротьби загального призначення. Бібліотека розробника-дослідника.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника