Зошит з малювання + шаблони 4-5 років. Частина 2. Панасюк І. С. 33932

Паперова книга
33932
Зошит з малювання + шаблони 4-5 років. Частина 2. Панасюк І. С. - фото 1
3238 ₴
1 людина

Все про “Зошит з малювання + шаблони 4-5 років. Частина 2. Панасюк І. С.”

Від видавця

Діти прагнуть розвиватися, їм подобається творити. Малювання готує руку до письма, а мозок дитини до розумової праці. Діти, які часто малюют'ь, ліплять, вирізають, швидше сприймають нову інформацію та користуються набутими знаннями у своєму житті. Спочатку малюки захоплюються образотворчою діяльністю як різновидом дрв, у найстаршому ж віці прагнуть самовираження. Якщо дитині вдається відтворити задумане в малюнку, вона охоче працює і надалі.

Для досягнення мети дитині обов'язково потрібна допомога та підтримка дорослого. Для тих, хто любити дітей та бажає розвивати в них закладені природою здібності, фантазію, логічне мислення, дрібну моторику, естетичний смак, виховувати самостійність, впевненість у своїх силах та наполегливість; того, хто бажає цікаво проводити заняття в дитячому садочку; того, хто готується стати педагогом, логопедом, гувернером, автор пропонує альбом з малювання, розрахований на 20 зайняти протягом одного півріччя (1 заняття на тиждень).

Альбоми з малювання (молодша, середня, старша групи) призначені для роботи з дітьми різного рівня здібностей. З перших зайняти дорослі повинні визначити можливості малюка, після чого ставити перед ним завдання, спрощуючи чи ускладнюючи запропоновані зразки, які розраховані на середній рівень розвитку дитини.

Аркуші альбому сплановані таким чином, щоб дитина могла працювати на готовому тлі, а на додатковій білій смужці паперу тренувати руку перед малюванням. .

Для полегшення планування роботи вихователям пропонується приблизний програмний зміст, перелік обладнання для кожного завдання, бажана підготовча робота, варіанти та послідовність виконання роботи, приблизний зразок.

Автор пропонує дорослим підбирати відповідний музичний фон, проводить заняття емоційно, доповнювати пальчиковою грою, пальчиковим паперовим театром, віршованими рядками, аплікаційним матеріалом (сюрприз — наліпка на готову роботу). Усі ці складові сприяють найкращому засвоєнню матеріалу, зосередженню уваги дитини, розвитку мовлення та моторики. Кожне заняття повинно бути добре спланованим і організованим, тобто маленьким святом для дитини, якого вона буде чекати. Альбоми змалювання — цедопомогатим,хто хоче цесвятодля дітей влаштувати.

 

Зміст

 

Анотація

Зошит з малювання + шаблони 4-5 років. Частина 2. Панасюк І. С.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Усе для навчання грамоти
256042
Коллектив авторов
319 ₴375 ₴
Підготовка до школи
244090
Коллектив авторов
368 ₴460 ₴
Логопедичні картки №1 Звуковимова та будова слів 120 карток (Укр)
158728
Коллектив авторов
400 ₴471 ₴
Скоро до школи
62994
Василь Федієнко
384 ₴480 ₴
Академія дошкільних наук. Для дітей 5-6 років
188300
Мельниченко Н.Лазарь ОленаЗаріпін В.
510 ₴580 ₴