Excel 2013. Біблія користувача. 33830

Паперова книга
33830
Excel 2013. Біблія користувача. - фото 1
810

Все про “Excel 2013. Біблія користувача.”

Від видавця

Освойте останню версію Excel з допомогою чудового керівництва - книги «Excel 2013. Біблія користувача» !

Мета цієї книги полягала в тому, щоб поділитися з вами своїми знаннями про Excel і навчити вас працювати більш ефективно. Книга містить все, що необхідно для вивчення основ Excel і подальшої самостійної роботи з цим програмним продуктом. Ви знайдете багато корисних прикладів, рад і прийомів, які в подальшому зможете застосувати на практиці.

У цьому виданні автор намагався збалансувати обсяг основного матеріалу, необхідного кожному користувачеві Excel, з більш складними темами, якими напевно зацікавляться досвідчені користувачі. Електронні таблиці ми використовуємо у своїй роботі щодня і завжди знайдеться щось, чого ми не знаємо і що слід вивчити. Мета книги зробити процес вивчення простим і приносить задоволення.

Дане видання присвячено Excel 2013 для операційної системи Windows. Матеріал, викладений у книзі, підходить також і для Excel 2010 і Excel 2007. Зміни, внесені в користувальницький інтерфейс Excel 2007, настільки значні, що ви, ймовірно, не зможете "докласти" цю книгу до інших попередніх версій Excel.

Книгу не обов'язково читати від початку і до кінця. Скоріше це довідник, до якого можна звернутися в одній з описаних нижче ситуацій.
Ви потрапили в скрутне становище, намагаючись що-небудь зробити.
Вам потрібно зробити щось, чого ви ніколи раніше не робили.
У вас є трохи вільного часу, і ви хочете дізнатися щось нове про Excel.

Анотація

Excel 2013. Біблія користувача.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника