Російська мова, 10 кл., для шкіл з російською мовою навчання. Рівень стандарту. Михайлівська Р. А., Корсаков Ст. А., Барабашова Е. В., Камышанская О. Ю. 33695

Паперова книга
33695
Російська мова, 10 кл., для шкіл з російською мовою навчання. Рівень стандарту. Михайлівська Р. А., Корсаков Ст. А., Барабашова Е. В., Камышанская О. Ю. - фото 1
85

Все про “Російська мова, 10 кл., для шкіл з російською мовою навчання. Рівень стандарту. Михайлівська Р. А., Корсаков Ст. А., Барабашова Е. В., Камышанская О. Ю.”

Від видавця

Рідну мову вивчають все життя, незалежно від того, яку професію обирають або які освоюють іноземні мови. Ви вже багато знаєте про одиницях російської мови - фонетичних, словотворчих, лексичних, морфологічних і синтаксичних. У цьому навчальному році в центрі вашого уваги буде стилістика - розділ науки про мову, предметом вивчення якого є стилі мовлення. У стилістики немає своїх мовних одиниць, вона оперує вже відомими вам мовними поняттями.

 

Працюючи з підручником, ви не тільки поглибите свої знання про функціональні стилі мовлення, але і навчитеся раціонально і ефективно використовувати мовні засоби, складаючи усні і письмові висловлювання в публіцистичному, науковому, офіційно-діловому, розмовному і художньому стилях так, щоб ваша мова завжди була виразною, грамотної і відповідала мовленнєвої ситуації.

 

При виконанні завдань будете уважні, наполегливі, і ви самі переконаєтеся в тому, що ваші усна і письмова мова удосконалюються.

Зміст

 

Анотація

Російська мова, 10 кл., для шкіл з російською мовою навчання. Рівень стандарту. Михайлівська Р. А., Корсаков Ст. А., Барабашова Е. В., Камышанская О. Ю.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Мій конспект. Русский язык. 10 класс. Для общех учеб. завед. с укр. яз. обуч. (нач. изуч. с 1го кл.). РРМ018
110568
М. В. Коновалова, Г. Е. Фефилова
85 ₴100 ₴
Мій конспект. Русский язык. 10 класс. Для общеобразовательных учебных заведений с украинским языком обучения (нача. РРМ019
110569
М. В. Коновалова, Г. Е. Фефилова
85 ₴100 ₴
РУСС. ЯЗЫК    УЧЕБНИК  10(6) кл.  (РУС) для  укр.шк. Уровень стандарта / Баландина Н.Ф., Дегтярева К.В.
90901
Надія Баландіна, Олена Зима
396 ₴400 ₴
РУСС. ЯЗЫК    УЧЕБНИК  10(10) кл.  (РУС) для  укр.шк. Уровень стандарта / Баландина Н.Ф., Дегтярева К.В.
90904
Надія Баландіна, Клавдія Дегтярьова
396 ₴400 ₴