Історія України (Вступ до історії). Зошит для тематичного оцінювання : навчальний посібник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів / Ю. Б. Малієнко, О. І. Пометун. 33264

Паперова книга
33264
Історія України (Вступ до історії). Зошит для тематичного оцінювання : навчальний посібник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів / Ю. Б. Малієнко, О. І. Пометун. - фото 1
3240 ₴
Купити

Все про “Історія України (Вступ до історії). Зошит для тематичного оцінювання : навчальний посібник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів / Ю. Б. Малієнко, О. І. Пометун.”

Від видавця

Навчальний посібник, що є частиною навчально-методичного комплекту «Історія України (Вступ до історії). 5 клас», цілком відповідає новій Державній навчальній програмі з історії. Зошит призначено для перевірки і оцінювання предметних знань і умінь учнів з історії.

 

 Містить різноманітні тестові та відкріті змістові завдання за кожним з розділів курсу у двох варіантах, а також додаткові завдання.

Зміст

 

Анотація

Історія України (Вступ до історії). Зошит для тематичного оцінювання : навчальний посібник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів / Ю. Б. Малієнко, О. І. Пометун.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника