Уроки біології в 6 класі. Методичний посібник для вчителя / Сліпчук І.Ю. 33259

Паперова книга
33259
60
1 людина

Все про “Уроки біології в 6 класі. Методичний посібник для вчителя / Сліпчук І.Ю.”

Від видавця

Посібник укладення згідно із новою програмою з біології. Він має допомогти вчителю в процесі творчого пошуку під час підготовки до проведення уроків.

 

Методичний посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування, розробки всіх уроків, що передбачені програмою, а також матеріал, що забезпечує прикладну спрямованість змісту біологічної освіти та націлений на формування у школярів ряду ключових предметних компетенцій.

 

Для розробки уроків використані різноманітні методичні прийоми і знахідки, що ґрунтуються на досвіді роботи з викладання біології в школі. Кожен урок має детально розроблений план і містить всі необхідні матеріали: завдання для перевірки раніше вивченого матеріалу, змістовні запитання для актуалізації опорних знань і чуттєвого досвіду учнів; бесіди, схеми, таблиці, малюнки, пояснення термінів та багато іншого для вивчення нової тими; запитання і завдання для закріплення матеріалу, вивченого на уроці; методичні поради та рекомендації; порядок проведення практичних робіт, лабораторних досліджень і демонстраційних дослідів; докладний опис домашнього завдання.

 

Представлені матеріали допоможуть вчителю спланувати і провести сучасні, цікаві й змістовні уроки, викликати в учнів інтерес до вивчення предмета, розвинути самостійність і творчі навички.

Весь уявлень матеріал відповідає вимогам Державного освітнього стандарту, тому цей посібник може використовуватися вчителями, які працюють за будь-яким підручником.

 

Посібник адресований вчителям біології, але може бути корисним і для слухачів Інституту підвищення кваліфікації та студентів педагогічних навчальних закладів.

Анотація

Уроки біології в 6 класі. Методичний посібник для вчителя / Сліпчук І.Ю.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника