Математика, 6 клас. На допомогу вчителю : навчально-методичний посібник для вчителя / Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова, О. М. Коломієць, З. О. Сердюк. 33220

Паперова книга
33220
Математика, 6 клас. На допомогу вчителю : навчально-методичний посібник для вчителя / Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова, О. М. Коломієць, З. О. Сердюк. - фото 1
40

Все про “Математика, 6 клас. На допомогу вчителю : навчально-методичний посібник для вчителя / Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова, О. М. Коломієць, З. О. Сердюк.”

Від видавця

Посібник для вчителя відповідає вимогам навчальної програми з математики для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, створений за підручником цього авторського колективу і є складовою навчально-методичного комплекту «Математика. 6клас». У ньому вміщені загальні методичні поради і настанови щодо організації навчання математиці в 6 класі, тематичне планування для 6 класу, ключі відповідей та розв'язків язання завдань для поурочного, проміжного, тематичного та підсумкового контролю.

Зміст

 

Анотація

Математика, 6 клас. На допомогу вчителю : навчально-методичний посібник для вчителя / Н.А. Тарасенкова, І.М. Богатирьова, О. М. Коломієць, З. О. Сердюк.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника