Робочий зошит з образотворчого мистецтва. 3 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Калініченко Е. В. 33179

Паперова книга
33179
Робочий зошит з образотворчого мистецтва. 3 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Калініченко Е. В. - фото 1
45

Все про “Робочий зошит з образотворчого мистецтва. 3 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Калініченко Е. В.”

Від видавця

Складова НМК для 3 класу з образотворчого мистецтва. Робочий зошит складено відповідно з підручником. Включає завдання, зазначені в підручнику зі сторінками, на яких передбачені варіанти його виконання. На тренувальних сторінках є елементи підказок. Робочий зошит містить сторінки «Художні розваги у вільну хвилинку» з різноманітними цікавими завданнями-загадками і творчими завданнями.

 

Робота з ретельно продуманой і оригінально оформленої зошитом сприяє розвитку зацікавленості при вивченні предмета, допомагає учням отримати задоволення від власної художньої творчості.

Зміст

 

Анотація

Робочий зошит з образотворчого мистецтва. 3 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Калініченко Е. В.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари