Інформатика. Тематичний тестовий контроль : навчальний посібник для 3 класу / О. В. Коршунова 33176

Паперова книга
33176
Інформатика. Тематичний тестовий контроль : навчальний посібник для 3 класу / О. В. Коршунова - фото 1
20

Все про “Інформатика. Тематичний тестовий контроль : навчальний посібник для 3 класу / О. В. Коршунова”

Від видавця

Даний методичний посібник містить завдання для здійснення тематичного оцінювання учнів на уроках предмета «Сходинки до інформатики» у 3 класі та відповідає змісту навчальної програми з цього предмета.

 

Містить завдання різного типу: на відтворення знань, на розуміння, на застосування в стандартних і змінених навчальних ситуаціях. Також передбачено питання, що допоможуть сформувати вміння оцінити власні успіхи та рівень складності навчального матеріалу.

 

Завдання підготовлено у двох варіантах до кожної тими та для шкірного варіанти подано на окремих аркушах, що дасть змогу використовувати один посібник для двох учнів. Перевірка знань з кожної тими починається з самооцінки учня власних досягнення та оцінювання складності даної тими, потім учень має виконати завдання і в процесі виконання оцінити складність шкірного завдання. Для кожної контрольно-підсумкової роботи розроблено оціночну таблицю для користування виключно вчителем. Використання матеріалів даного посібника дасть змогу вчителеві якісно підготуватись до узагальнюючих уроків з мінімальними витратами часу та провести їх на належному методичному рівні.

Зміст

 

Анотація

Інформатика. Тематичний тестовий контроль : навчальний посібник для 3 класу / О. В. Коршунова

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника