Вчимося бути читачами : робочий зошит по літературному читання для учнів 3 класу у двох частинах. 1ч. Лапшина І. Н., Попова Т. Д. 33170

Паперова книга
33170
Вчимося бути читачами : робочий зошит по літературному читання для учнів 3 класу у двох частинах. 1ч. Лапшина І. Н., Попова Т. Д. - фото 1
27

Все про “Вчимося бути читачами : робочий зошит по літературному читання для учнів 3 класу у двох частинах. 1ч. Лапшина І. Н., Попова Т. Д.”

Від видавця

У робочому зошиті подано матеріал, що доповнює підручник по літературному читання цього авторського колективу. У посібнику учні зможуть повторити й закріпити отримані знання, вдосконалювати навички роботи з художнім текстом (визначення основної теми і думки), складати план, переказ прочитаного, визначати особливості авторських виразних засобів.

 

У зошиті подано система вправ для розвитку навичок швидкого і правильного читання, система тестових завдань для перевірки розуміння прочитаного.

 

Автори приділили значну увагу ігрових вправ, завдань, сприяє літературній творчості, розвиває логічне мислення.

Зміст

 

Анотація

Вчимося бути читачами : робочий зошит по літературному читання для учнів 3 класу у двох частинах. 1ч. Лапшина І. Н., Попова Т. Д.

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Зошит з читання 3 клас НУШ
24979
Наталія Богданець-Білоскаленко, Юлія Шумейко
72 ₴90 ₴
Книжка для додаткового читання. 3 клас
24974
Наталія Богданець-Білоскаленко, Юлія Шумейко
96 ₴120 ₴
Хрестоматія 3,4 клас
47156
Стус Т.В.
160 ₴200 ₴