Російська мова : робочий зошит. Навчальний посібник для 2 класу для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. Лапшина І. Н., Зорька Н.Н. 33162

Паперова книга
33162
Російська мова : робочий зошит. Навчальний посібник для 2 класу для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. Лапшина І. Н., Зорька Н.Н. - фото 1
25

Все про “Російська мова : робочий зошит. Навчальний посібник для 2 класу для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. Лапшина І. Н., Зорька Н.Н.”

Від видавця

Складова навчально-методичного комплекту з російської мови для загальноосвітніх шкіл з українською мовою навчання.

 

У зошиті представлені завдання, які сприяють поглибленню, закріпленню знань, отриманих в роботі з учнем. Завдання спрямовані на перевірку розуміння твору, розвиток комунікативних навичок, поглиблення навчань визначати звуко-буквений склад слів, складати речення різних типів. Значна частина завдань – ігрові. Вони сприяють зацікавленості другокласників, допомагають розвинути кмітливість, логічне мислення.

 

Зміст

 

Анотація

Російська мова : робочий зошит. Навчальний посібник для 2 класу для учнів загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. Лапшина І. Н., Зорька Н.Н.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
2000 вправ та завдань.  Русский язык 2 класс
99197
Маро Володарская
21 ₴26 ₴