Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства. 2 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів. Грущинська І. Ст. 33157

Паперова книга
33157
Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства. 2 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів. Грущинська І. Ст. - фото 1
22

Все про “Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства. 2 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів. Грущинська І. Ст.”

Від видавця

Навчальний посібник є складовою НМК для 2 класу з природознавства. Відповідає змістові автора підручника Грущинської І.В. «Природознавство. 2 клас».

 

У зошиті подано матеріали для контрольних робіт у двох варіантах. У зошиті пропонується система різнорівневих завдань, а також передбачене місце для вербальної оцінки вчителя, само оцінювання взаємооцінювання другокласників.

Зміст

 

Анотація

Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства. 2 клас : навчальний посібник для загальноосвітніх навчальних закладів. Грущинська І. Ст.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари