Розмовна французька для чайників 32757

Паперова книга
32757
Розмовна французька для чайників - фото 1
130
1 людина

Все про “Розмовна французька для чайників”

Від видавця

Зміст 
Перегорнути книгу 
Файли до книги 

 

 

Дізнатися основи мови — все одно що відкрити двері, що ведуть до нових можливостей і пригод. А на сьогоднішній день вміти спілкуватися по-французьки навіть на початковому рівні дуже корисно - кількість франкомовних людей у всьому світі дуже велике. У тому, щоб заговорити по-французьки, немає нічого чарівного: адже це просто "інструмент", використання якого може допомогти вам виконати банальну завдання спілкування. Сприймайте кожен придбаний навик або нову фразу як інструмент, який ви покладете на свій "ящичок французьких інструментів".

 

Коли вам знадобиться якийсь з них, відкрийте скриньку та виберіть відповідний наприклад:

• "поговорити про минуле",

• "задати питання",

• "розповісти про те, що подобається і не подобається" і т. д.

 

 І пам'ятайте, що в буденному спілкуванні вам зазвичай буде вистачати мінімуму слів найпростішої структури пропозицій, щоб вас зрозуміли. А тому — вперед! Особливістю книги є наявність звукових файлів для діалогів, наведених у книзі. Всі вони начитані носіями мови і призначені для вдосконалення вимови та отримання розмовної практики.

 

384 с. з іл.; ISBN 978-5-8459-1822-2; формат 84x108/32; м'яка обкладинка; тип паперу: газетний; серія Для чайників...; 2013, 4 кв; Діалектика.

Анотація

Розмовна французька для чайників

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника