Непароксизмальные епілептичні розлади. Керівництво для лікарів. 32460

Паперова книга
32460
Непароксизмальные епілептичні розлади. Керівництво для лікарів. - фото 1
540

Все про “Непароксизмальные епілептичні розлади. Керівництво для лікарів.”

Від видавця

Керівництво представляє результат багаторічних досліджень автора по проблемі когнітивних та неврологічних розладів, пов'язаних з епілептиформні активністю в електроенцефалограмі. Розглянуто нейрофізіологічні механізми пошкоджуючої дії епілептичних розрядів на основні функції мозку і дані уявлення про внеприступных психоневрологічних епілептичних розладах. Наведені описи непароксізмальние епілептичних енцефалопатій, що представляють новий розділ пропозицій щодо класифікації епілепсій і епілептичних синдромів Міжнародної протиепілептичної ліги. Представлені сучасні концепції функціональної локалізації в корі головного мозку із залученням останніх даних функціональної нейровізуалізації. Аналізуються основні психічні розлади та їх біологічне та нейрофізіологічне ставлення до "моделює" їх епілептичних синдромів.

Розглядаються питання діагностики непароксізмальние поведінкових і психічних розладів і роль електроенцефалографії із застосуванням сучасних комп'ютерних методів просторового відображення даних ЕЕГ. Обговорювані в монографії форми патології вислизають від уваги неврологів, оскільки поведінкова і психічна симптоматика направляє їх до психіатрів, а останні з-за відсутності припадків недооцінюють епілептичний патогенетичний фактор, що веде до неправильної діагностики та фармакотерапії. Обговорюються основні питання лікування епілептичних непароксізмальние розладів традиційними і сучасними препаратами і методами нейрохірургії. Розглядаються аспекти онто - і філогенетичного розвитку мозку, проблеми пластичності, межполушарного функціонального взаємодії, компенсації функцій.

Книга представляє інтерес для неврологів, психіатрів, клінічних нейрофізіологів, нейрофармакологов, нейропсихологів та інших фахівців, які займаються дослідженням зв'язку поведінки і психіки зі структурами мозку і використовують нейрофізіологічні та біофізичні методи дослідження нервової системи людини.

Анотація

Непароксизмальные епілептичні розлади. Керівництво для лікарів.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника