Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства у 4 класі, Грущинська І. Ст. (нова програма 2015 рік).

Паперова книга
31403
Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства у 4 класі, Грущинська І. Ст. (нова програма 2015 рік). - фото 1
27

Все про “Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства у 4 класі, Грущинська І. Ст. (нова програма 2015 рік).”

Від видавця

   Навчальний посібник «Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства у 4 класі» є складовою НМК з природознавства для 4 класу (автор І. Ст. Грущинська). Вчителю надана можливість скористатися різними варіантами тестових завдань для тематичного контролю за рівнем навчальних досягнення учнів. Завдання викладені у формі таблиці, щоб полегшити вчителю підрахунок балів, які отримує учень за виконані завдання. Розроблена система самооцінювання та взаємооцінювання учнів. Тестові завдання охоплюють весь обсяг знань, які повинен засвоїти учень упродовж навчання в 4 класі.

 

Анотація

Зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнення з природознавства у 4 класі, Грущинська І. Ст. (нова програма 2015 рік).

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника