Гістологія, цитологія та ембріологія 31148

Паперова книга
31148
1'402
2 людини

Все про “Гістологія, цитологія та ембріологія”

Від видавця


Від виробника
Підручник написаний відповідно до затвердженої Міністерством освіти РФ в 2002 році програмою курсу гістології, цитології та ембріології для медичних вузів.
Перше видання підручника було відзначено золотою медаллю ММА їм. І. М. Сєченова як краща наукова робота і мала великий успіх у студентів та викладачів медичних вузів.
У другому виданні структура і зміст підручника ще більш прив'язані до процесу вивчення даного курсу. Так, крім колишнього поділу матеріалу на 32 теми, останні тепер об'єднані в шість модулів, по вивченні кожного з яких доцільно проводити рубіжний контроль матеріалу. Курс розрахований на два семестри, по три модуля на семестр.
Матеріал викладено, з одного боку, чітко і коротко, а з іншого - вичерпно і в тісному зв'язку із суміжними дисциплінами (анатомією, фізіологією, біохімією).
Текст багато ілюстровано. Принципова новизна посібника полягає в тому, що основу його візуального ряду становлять оригінальні кольорові знімки (а не малюнки) препаратів. Крім того, в книзі багато мікрофотографій, кольорових схем і малюнків.
Підручник є частиною навчального комплексу, до якого входять також "Атлас по гістології, цитології та ембріології", "Лекції з гістології, цитології та ембріології", "Тести з гістології, цитології та ембріології", "Молекулярна біологія".

Для студентів всіх факультетів медичних вузів, медичних і біологічних факультетів університетів і слухачів системи післявузівської професійної медичної освіти.

 

 

 

 

Анотація

Гістологія, цитологія та ембріологія

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Анатомічні поїзда. 3-е видання
112134
Томас Майерс
2'280 ₴
Медична фізіологія за Ґайтоном і Голлом. У 2 томах. Том 2. 14-е видання
254314
Джон Е. ГоллМайкл Е. Голл
2'352 ₴
Медична фізіологія за Ґайтоном і Голлом. У 2 томах. Том 1. 14-е видання
254319
Джон Е. ГоллМайкл Е. Голл
2'352 ₴
Позвоночник. Физиология суставов.  Том 3
174079
Адальберт И. Капанджи
2'584 ₴2'720 ₴
Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т
12350
Р. Синельников, Я. Синельников, А. Синельников
5'000 ₴