Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) 29473

Паперова книга
29473
Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) - фото 1
Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) - фото 2
Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) - фото 3
Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) - фото 4
Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат) - фото 5
87109 ₴
2 людини

Все про “Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат)”

Від видавця

У цьому збірнику найбільш відомі та улюблені казки Андерсена. На перший погляд, чергове видання знаменитого казкаря. Ні, друзі! Не зовсім так. 

«Гидке каченя». Ця казка була опублікована в 1841 р. А чи знає хто з читачів, що в основі сюжету лежить...автобіографія самого казкаря. 

Казка «Дюймовочка» примітна тим, що на відміну від більшості казкових шедеврів таких чудових казкарів, як Перро, Грімм, Пушкін, її сюжет не запозичений у народного казкового епосу, а повністю придуманий від початку до кінця особисто Андерсеном.

«Дикі лебеді». Мотиви цієї казки просякнуті духом датських старовинних легенд. Вона настільки захоплююча, інтригуюча сюжетними поворотами, що, ніби, цілий роман вмістився в одне це казкове твір. 

«Русалонька». Так, як в цій казці дітям розповідається про те, що таке справжня, справжня любов, підвладне тільки геніальному письменнику. 

«Принцеса на горошині» - надзвичайно мудра казка. Цікавий, цікавий сюжет увійшов в репертуари більшості театрів юного глядача.

Фраза хлопчиська, який спостерігав за ходом голого монарха в казці «Новий наряд короля» стала найзнаменитішим і «гострим» висловом, розкриває фальш, дурість і лицемірство. 

Повчальна казка «Свинопас» продовжує традицію європейських казок, висміюють зарозумілість коронованих осіб.

Легендарна «Снігова королева» - не просто казка, а світова літературна класика. Ця найбільш довга казка Ганса Християна Андерсена належить до найпопулярніших творів для дітей у світі. Кай і Герда прищепили пристрасть до читання мільйонам дітей на всіх континентах Землі.

Анотація

Казки. Ганс Крістіан Андерсен (А4 формат)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника