Радиолюбительские конструкції на PIC-мікроконтролерах. Книга 3 (+ CD-ROM)

Паперова книга
2772
Радиолюбительские конструкції на PIC-мікроконтролерах. Книга 3 (+ CD-ROM) - фото 1
95
32 людини

Все про “Радиолюбительские конструкції на PIC-мікроконтролерах. Книга 3 (+ CD-ROM)”

Від видавця

Третя книга розширює діапазон застосування PIC-мікроконтролерів в радіоаматорський практиці.
У ній дано приклад програми з використанням вбудованого в мікроконтроллер модуля USART і різних зовнішніх пристроїв - LCD-дисплеїв і РКІ, виконаних за COG-технології. Радіоаматори, які бажають повторити пристрою, можуть вибрати: охорону подвір'я, шахові годинники, лічильники на 7 і 9 виходів, а також автомат годування акваріумних риб. Для рідної школи можна виготовити простий пристрій подачі дзвінків за розкладом.
В окрему главу винесені "важкі теми" взаємодії мікроконтролерів з зовнішніми пристроями: РК-дисплеями і термодатчиками типу DS 18x20. До всіх програм дані алгоритми роботи і детальні коментарі. До книги додається компакт-диск, що містить 48 вихідних текстів програм до всіх пристроїв чотирьох книг автора, ("Електронні саморобки. Для побуту, відпочинку і здоров'я" і "Радиолюбительские конструкції на PIC-мікроконтролерах" в трьох книгах), що вийшли у видавництві СОЛОН-Прес, довідкові матеріали з мікроконтролерів російською та англійською мовами, інсталяційні програми для програматорів і асемблера MPASM.
Книга призначена для широкого кола радіоаматорів, а також може бути корисна студентам, що вивчають програмування мікроконтролерів.

Анотація

Радиолюбительские конструкції на PIC-мікроконтролерах. Книга 3 (+ CD-ROM)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника