Я у світі. 3 клас : робочий зошит до підручника Н. Бібік М. 25542

Паперова книга
25542
Я у світі. 3 клас : робочий зошит до підручника Н. Бібік М. - фото 1
22
3 людини

Все про “Я у світі. 3 клас : робочий зошит до підручника Н. Бібік М.”

Від видавця

Зошит складено згідно з чинною програмою і підручником H. М. Бібік «Я у світі. 3 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів. У посібник включені вправи дослідницького характеру, творчі завдання, вправи для виконання з батьками, тестові завдання. Завдяки наявним текстів та ілюстрацій підвищується рівень доступності матеріалу. Зошит містить кольорову вкладку — портфоліо «Ми подорожуємо» для оформлення результатів дослідницької роботи учнів. Призначено для учнів 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів початкової школи.

Зміст

  Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах

(лист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 08.05.2014 р. № 14.1/12-Г-673)

Від автора підручника для загальноосвітніх навчальних закладів — переможця Всеукраїнського конкурсу, який має гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України» (наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07.02.2012 р. №118)

Рецензенти:

М. М. Марусинец, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки і методики початкового навчання НПУ ім. М. П. Драгоманова;

Л. С. Щирська, ст. вчитель початкової школи Гімназії міжнародних відносин № 323 р. Києва

 

Анотація

Я у світі. 3 клас : робочий зошит до підручника Н. Бібік М.

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника