XSLT. Збірник рецептів

Паперова книга
209
XSLT. Збірник рецептів - фото 1
650
215 людей

Все про “XSLT. Збірник рецептів”

Від видавця

 Мова XSLT (Extensible Stylesheet Language Transformation) став основним інструментом обробки XML_документов, але багато розробники все ще не освоїли його в повній мірі і тому вважають, що простіше модифікувати існуючий код, що писати новий з нуля. У версії 2.0 багато проблеми вирішені, але з'явився ряд нових можливостей, які ще треба вивчити. До того ж вона поки недостатньо підтримана. У другому виданні цієї книги наведено сотні рішень завдань, з якими регулярно стикаються програмісти. Даються варіанти для обох версій XSLT. Діапазон рецептів надзвичайно широкий: від операцій з рядками і математичних обчислень до таких складних тим, як розширення 

XSLT, тестування та налагодження таблиць стилів і створення графіки у форматі SVG. У кожному рецепті обґрунтовується вибір рішення і пояснюється застосована техніка. Для багатьох задач наводяться альтернативні рішення з зауваженнями з приводу зручності користування і продуктивності. 

Пропонуючи рецепти, розраховані на різні рівні кваліфікації, ця книга стане ідеальним супутником програміста, який любить вчитися на прикладах. Неважливо, примериваетесь ви до XSLT вперше або вже знайомі з цією мовою і хочете мати добірку готових рецептів для вирішення складних завдань, в ній ви знайдете самі різні способи застосування XSLT.

Анотація

XSLT. Збірник рецептів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника